icon

Zrušenie účtu na Modrom koníku

annm81
21. júl 2025

Pekný večer ženy!

Toto je taký výkrik do tmy a môj malý bezvýznamný protest, ale dnes som sa rozhodla zrušiť si účet na koníku a ďalej tento web nesledovať. Prinútil ma k tomu spôsob, akým je web moderovaný. Nebudem prvá a asi na posledná, ktorá z tohoto dôvodu odišla, či už dobrovoľne alebo nútene. Niektoré táto správa iste poteší 🙂, s niektorými sa snáď niekedy v budúcnosti stretneme na nejakom lepšie spravovanom fóre. Želám si, aby sa vám tu darilo a boli ste v budúcnosti spokojnejšie s prácou administrátorov. Do videnia!

Strana
z4
maya_hi
23. júl 2025
@anonym_4296db

Ruku na srdce...bola príjemná ako zápal plúc. A na dievčence s podobným slovnikom, hodnotami, názormy nie ...pre mnohých bola otravna hlavne kvôli politike...váčšina ju ignorovala, ale teraz po novom to muselo byť pre ňu ťažke...divné že cítila potrebu o tom založiť diskusiu...

@anonym_4296db takže podľa hesla: smeti sa niekedy vyhodia samé? 😏

mircalla
23. júl 2025
@maya_hi

@mircalla samotný fakt, že niekto predtým ako jednoducho odíde, potrebuje napísať príspevok, je teatrálny 😏 Z MK som už tiež odišla (žral mi čas, niekedy aj nervy a hlavne negatívne ovplyvňoval moje myšlienky, zachránila som si tak dojčenie a psychickú pohodu), ale nikdy som o tom nepotrebovala ostentatívne informovať verejnosť. Fakt nejde o život. Je to len virtuálna sieť.

@maya_hi Ona tu bola aktivna a oblubena, takze sa rozlucila.Tvoj nick som tu v zivote nevidela

enmery
23. júl 2025

Preboha, tak sa rozlúčila. Inak by sa tu riešilo, že asi ju blokli a co vyviedla výsmech a rehoty. Náhodou to bola jedna z mála, ktorá používala fakt a argumenty. Na to mnoho ľudí nevie reagovať, lebo ich pocit a názor je viac. Vôbec nemusím s niekym súhlasiť 100%, ale zase sa mu nebudem vysmievať, keď hovorí o nejakých faktoch. Tiež som od nej nepostrehla vysmešne nadávky niekomu bez ladu a skladu. Ani pohŕdanie Slovákmi. Slovaci majú svoje špecifiká. Presne tak ako taliani, fini atď, proste ako každý národ. Slovensko je krásna krajina a akurát je ťahana dole takýmto okliesťenym myslením a namiesto dialógu a faktov tu lietajú konšpirácie "ja si myslím" a bodka. Politika je krásnym obrazom spoločnosti.
Ak ju mate toľko potrebu riešiť a smiať sa, ja neviem čo, tak je asi dosť zaujímavá. To hovorí viac o vás. Odišla. Mala potrebu sa rozlúčiť, jej právo. Neurobila nič zlé. Téma už mohla byt po rozlúčke zabudnutá.

mimacaci
23. júl 2025
@mircalla

@maya_hi Ona tu bola aktivna a oblubena, takze sa rozlucila.Tvoj nick som tu v zivote nevidela

@mircalla vsak ti pise, ze z MK uz raz odisla. tak asi ma iny nick, nie?

mircalla
23. júl 2025
@mimacaci

@mimacaci Kde to pise? Nic take nepise

ha_ha
23. júl 2025
@mircalla

@mircalla Posledný príspevok na predošlej strane.

mimacaci
23. júl 2025
@mircalla

@mircalla treba citat

mircalla
23. júl 2025
@mimacaci

@mircalla treba citat

@mimacaci Ja sa bavim o zakladatelke temy....ta nikam neodisla predtym.

mimacaci
Autor odpoveď zmazal
anonym_568654
23. júl 2025

Oslovenie s výkričníkom? to sa často nevidí.
Zbohom drama queen 🙂

ha_ha
23. júl 2025
@anonym_568654

Oslovenie s výkričníkom? to sa často nevidí.
Zbohom drama queen 🙂

@anonym_568654 No a? Nie tak dávno úplne bežná vec.
https://jazykovaporadna.sme.sk/q/8149/

anonym_568654
23. júl 2025
@ha_ha

@ha_ha tak úplne bežná asi nie. Už som pár desiatok rokov po ukončení školy, ale nepamätám si toto pravidlo.

ha_ha
23. júl 2025
@anonym_568654

@ha_ha tak úplne bežná asi nie. Už som pár desiatok rokov po ukončení školy, ale nepamätám si toto pravidlo.

@anonym_568654 Skúšala som nájsť, kedy sa to zmenilo, ale nedopátrala som sa. Ale ja som už tiež pár desiatok rokov zo školy a toto si ešte pamätám.

anonym_568654
23. júl 2025
@ha_ha

@anonym_568654 Skúšala som nájsť, kedy sa to zmenilo, ale nedopátrala som sa. Ale ja som už tiež pár desiatok rokov zo školy a toto si ešte pamätám.

@ha_ha asi som staršia a pamäť mi tak neslúži, ale ďakujem za upozornenie.
Určite by som to nepoužívala aj keby sa to nezmenilo, príde mi to moc autoritatívne až povýšenecké.

akje
23. júl 2025
@anonym_568654

@ha_ha asi som staršia a pamäť mi tak neslúži, ale ďakujem za upozornenie.
Určite by som to nepoužívala aj keby sa to nezmenilo, príde mi to moc autoritatívne až povýšenecké.

@anonym_568654 výkričníky sa používali bežne v oslovení.

akje
23. júl 2025
@ha_ha

@ha_ha ako pozerám, už si to tu (link) postovala :D neva, bude to tu dvakrát 🙃

anonym_568654
23. júl 2025
@akje

@anonym_568654 výkričníky sa používali bežne v oslovení.

@akje používali.... minulý čas.
Až takú zlú pamäť nemám, aby si musela skopírovať po pár hodinách ten istý link ako ha_ha.

akje
23. júl 2025
@anonym_568654

@akje používali.... minulý čas.
Až takú zlú pamäť nemám, aby si musela skopírovať po pár hodinách ten istý link ako ha_ha.

@anonym_568654 áno, používali.
Ten link som si všimla identicky ako ty moj komentár, kde vysvetľujem, že som si uvedeny link v inom momente všimla až potom ;)
Posielala som, lebo sa tu písalo, že si nepamätáte, či sa ešte používa alebo Nie. Tak som našla a chcela pomôcť.

maya_hi
24. júl 2025
@mimacaci

@mircalla nechápem, to sa ma má akože dotknúť? Ja žijem normálny reálny život. Na MK, lajkoch, tom či si ma pamätáš mi nezáleží 😏 Rozchodím to nejako. Chodím si sem prečítať zaujímavé príbehy, možno sa aj inšpirovať, pokecať, a niekedy sa aj poradiť. Ak by mi to zase veľmi nevyhovovalo, jednoducho odídem. To je celé. Bez drámy, bez slzičiek 🙃

maya_hi
24. júl 2025
@lucia13022023

Niektoré ten Modrý koník veľmi prežívate. Ako sa niektoré ženy dokážu hádať, v minulej téme o druhej ráno prosím pekne, hádať sa o anonymoch pričom je anonym aj "slniečko" aj "aninym4749r9r8". Aj ja som anonym. Nemám tu fotky, nemám tu meno dieťaťa, muža, atď. Ci sa volám Lucia je tiež otázne 😆
Ono áno, keby niekto chce a dá si tu námahu, dá sa o mne zistiť toho veľa, skrz toho co som tu za tie roky popísala, no neverím, že niekoho zaujímam.

@lucia13022023 by si bola prekvapená 😁 niektoré to majú ako dlhoročný projekt 😁 lustrovanie nickov, zbieranie lajkov a aktivita na MK 🤌 to je kredit!

mircalla
24. júl 2025
@maya_hi

@mircalla nechápem, to sa ma má akože dotknúť? Ja žijem normálny reálny život. Na MK, lajkoch, tom či si ma pamätáš mi nezáleží 😏 Rozchodím to nejako. Chodím si sem prečítať zaujímavé príbehy, možno sa aj inšpirovať, pokecať, a niekedy sa aj poradiť. Ak by mi to zase veľmi nevyhovovalo, jednoducho odídem. To je celé. Bez drámy, bez slzičiek 🙃

@maya_hi No asi sem chodis hlavne rypat sudiac podla par prispevkov v tejto time. Hoci tvrdis ako si nad vecou, nic tomu nenasvedcuje.

maya_hi
25. júl 2025
@mircalla

@maya_hi No asi sem chodis hlavne rypat sudiac podla par prispevkov v tejto time. Hoci tvrdis ako si nad vecou, nic tomu nenasvedcuje.

@mircalla O čo vlastne ide? Už som sa stratila

baumka
26. júl 2025

Možno o chvíľu tu budú spolu debatovať len samé anonymy- to bude teda "paráda. " 😶 Asi chceli,aby sa zapojili aj tie, čo sa hanbia pod svojim nickom povedať svoj názor. A asi bude aj zbytočné o niečom diskutovať,lebo sa stane,že anonym cd34ss56 sa bude pýtať, ktorý anonym poradil to a to. No a kto už len si bude pamätať, že to bol anonym 23sihg35df a hlavne keď sa stále budú generovať nové anonymy.
To už ani Pánboh nepomôže. Bude to už diskusia ako medzi robotmi v nejakom metrixe. Ale asi niekto práve toto chce dosiahnuť. Inak by bolo určite zaujímavé, keby sa nejakou drobnou chybičkou v metrixe raz stalo, že by sa miesto anonymov ukázali pod nimi skryté nicky.

natalka13
26. júl 2025

anonym som rovnaky v kazdej teme? ci mam inu kombi cisel a pismen?

tetapetra
26. júl 2025
@natalka13

anonym som rovnaky v kazdej teme? ci mam inu kombi cisel a pismen?

@natalka13 vraj vždy inú

Strana
z4