icon

Ako dlho po pôrode vám nabehla menštruácia?

arianika
Dnes o 14:41

Ahojte. Mám takmer 4 mesačné bábätko. Je plne dojčená, priberá, rastie, napreduje. Umelé mlieko mala len prvé dni v nemocnici, keď som ešte po cisárskom rozbiehala mlieko. Po cisárskom som krvácala cca 6 týždñov. Teraz pred jej 4.mesiacom som dostala riadnu menštruáciu. Nie je to skoro? Vám kedy po pôrode nabehla menštruácia? Tiež počas plného dojčenia? Zatiaľ mám mliečka pre ňu dosť, no bojím sa, či ho nezačnem strácať... Aké umelé mlieko odp. po tých kauzách?

a0
Dnes o 14:45

@arianika pri prvom som nemala ms počas celej doby dojčenia, pri druhom mi chodila každé 2-3 mesiace na pár dní (dojčila som 2.5r). Príchodom ms ti mlieko neodíde, zvlášť nie po 4m dojčenia. 🙂

katarinaba
Dnes o 14:50

Tri deti, po prvom som bola bez menstruacie najdlhsie, pri druhom asi ako ty a po tretom ani neviem, ci som bez menstruacie vobec bola. Vsetky deti boli plne kojene az do 6teho mesiaca.

krasneleto
Dnes o 14:54

posledny den 6to nedelia

anonym_cdef1d
Dnes o 15:01

@arianika - mne prišla menštrucia 2,5 mesiaca po pôrode a kojím doteraz - syn ma 2,5 roka

anonym_47e6c6
Dnes o 15:14

Plne dojcene dieta, MS 3 dni po sestonedeli

michaela329
Dnes o 15:16

@arianika asi dva mesiace po - dojčenie len mesiac a pol, ale vystelku som mala vysokú už na kontrole po sestnedeli.

simsalabim
Dnes o 15:17

Pri prvej 4.5 mesiaca a pri druhej 6. Obe som kojila.

anonym_647850
Dnes o 15:19

@arianika po troch mesiacoch, za plného dojčenia

anonym_3a6dbc
Dnes o 15:20

7 mesiacov po pôrode.

tanyan
Dnes o 15:22

Po 6 mesiacoch od pôrodu, dojčila som skoro do 3 rokov. Akurát som počas menzesu jedla viac sladkého, lebo som mala v tom čase trochu inú chuť mlieka, bolo trochu viac akoby horké.

eliska13
Dnes o 15:27

@arianika to ma každý inak ja som nemala menzes rok aj pol

barka1
Dnes o 15:39

Pro oboch plne dojcenych detoch hned po sestonedeli. Kamaratka musela 2x dieta po roku odstavit, aby mohla opat otehotniet. Takže je to velmi indi-vindi.

kacena4
Dnes o 15:55

no... ja som po 600nedeli dostala menstruaciu a po 3 mesiacoch od porodu bum druhe tehu

petamich
Dnes o 16:11

@arianika mesiac po 6N cize tak 2-2.5 mesiaca po porode a tiez som plne dojcila 🤷‍♀️

kiki68
Dnes o 16:28

Mne cca rok a stvrt po porode, teraz tiez zatial nic. Uvidime kedy pride a ci vobec

anonym_75c1a0
Dnes o 16:34

Kojila som. Pri oboch mi prisla, ked mali 14.mesiacov😁🤩🤩🥳🙏❤️

nevenka
Dnes o 17:59

@arianika mam 4 deti a po kazdom porode som pri plnom dojceni dostala po 4 mesiacoch. Asi 1x to bolo trosku neskor, tusim 6 mesiacov. Sesterka a sestra nemali dllllho, predlho...je to uplne normalne. Oba varianty.