Ako dlho po pôrode vám nabehla menštruácia?
Ahojte. Mám takmer 4 mesačné bábätko. Je plne dojčená, priberá, rastie, napreduje. Umelé mlieko mala len prvé dni v nemocnici, keď som ešte po cisárskom rozbiehala mlieko. Po cisárskom som krvácala cca 6 týždñov. Teraz pred jej 4.mesiacom som dostala riadnu menštruáciu. Nie je to skoro? Vám kedy po pôrode nabehla menštruácia? Tiež počas plného dojčenia? Zatiaľ mám mliečka pre ňu dosť, no bojím sa, či ho nezačnem strácať... Aké umelé mlieko odp. po tých kauzách?
Tri deti, po prvom som bola bez menstruacie najdlhsie, pri druhom asi ako ty a po tretom ani neviem, ci som bez menstruacie vobec bola. Vsetky deti boli plne kojene az do 6teho mesiaca.
posledny den 6to nedelia
@arianika - mne prišla menštrucia 2,5 mesiaca po pôrode a kojím doteraz - syn ma 2,5 roka
Plne dojcene dieta, MS 3 dni po sestonedeli
@arianika asi dva mesiace po - dojčenie len mesiac a pol, ale vystelku som mala vysokú už na kontrole po sestnedeli.
Pri prvej 4.5 mesiaca a pri druhej 6. Obe som kojila.
@arianika po troch mesiacoch, za plného dojčenia
7 mesiacov po pôrode.
Po 6 mesiacoch od pôrodu, dojčila som skoro do 3 rokov. Akurát som počas menzesu jedla viac sladkého, lebo som mala v tom čase trochu inú chuť mlieka, bolo trochu viac akoby horké.
Pro oboch plne dojcenych detoch hned po sestonedeli. Kamaratka musela 2x dieta po roku odstavit, aby mohla opat otehotniet. Takže je to velmi indi-vindi.
no... ja som po 600nedeli dostala menstruaciu a po 3 mesiacoch od porodu bum druhe tehu
Mne cca rok a stvrt po porode, teraz tiez zatial nic. Uvidime kedy pride a ci vobec
Kojila som. Pri oboch mi prisla, ked mali 14.mesiacov😁🤩🤩🥳🙏❤️

@arianika pri prvom som nemala ms počas celej doby dojčenia, pri druhom mi chodila každé 2-3 mesiace na pár dní (dojčila som 2.5r). Príchodom ms ti mlieko neodíde, zvlášť nie po 4m dojčenia. 🙂