Ako prekonať popôrodnú úzkosť po cisárskom reze?
Ahojte potrebujem radu - som momentalne po treťom cisarskom kde mi brali aj vajicovodi. Po operácii bolo vsetko fajn ale na druhy den to zacalo zacalo som mat v porodny uz navali tepla, nemohla som ostat sama na izbe museli na noc ku mne chodit . Nemam chut do jedla poriadne . Vcera nas pustili domov ze to bude lepsie ale vobec v noci aj ked mam manzela pri sebe je to normalne take stavy ze mam pocit ze som posledne hodiny na zive . Uzivam magnezko a gujacuran co mi davali v nemocnici ale nic nezabera to. Potrebujeme adu ako na to kedze manzela tu za dva tyzdne mat uz nebudem a v noci sama s 3 detmi neviem si to predstavit . Ake mate skusenosti ze sa vam podarilo s toho dostat ? Ist k doktorke hned a vypitat si lieky nakolko nic ine na voľnopredajný mi moc nezabera . Viem ze mam mysliet pozitivne snazims a vsetko ale nejak podvedome sa mi to objavuje takto sa neda fungovat . Ďakujem za kazdu radu a skusenost .
@schniderova skúsili ste depress?
Tiez mam mesiac pred porodom a toho sa obavam...pri prvej som mala poporodnu depku stavy atd a nik si to nevšimol...vrcholom bolo picas covidu vtedy sa objavili stavy ktore som uz nevedela kontrolovať a ako vy podvedomie moje pracovalo ale rozum chapal.ze je všetko ok...
Takze vyskusat deprees.a gujacurant ak nepomoze lekarka alebo psychologicka ;)
Okamzite volaj svojej obvodacke alebo gynekologovi
Áno, volaj doktorke
@pribinak doktorka mi nedviha s nou to je katastrofa jedine sa natlacit na silu k nej .
@schniderova rieš to čím skôr, nech ti predpise lieky. Aby to nezašlo až do popôrodnej depresie a niečo vážne sa nestalo …
Tiez mam mesiac pred porodom a toho sa obavam...pri prvej som mala poporodnu depku stavy atd a nik si to nevšimol...vrcholom bolo picas covidu vtedy sa objavili stavy ktore som uz nevedela kontrolovať a ako vy podvedomie moje pracovalo ale rozum chapal.ze je všetko ok...
@zuzkaa1991 gujacurant uzivam od nemocnice ale nezabera .skusim este gynekologicku ale obvodacka nedviha vobec a ja takto fungovat neviem uz mam pocit ze cely den mam tieto stavy a nie a nie skoncit .
@pribinak doktorka mi nedviha s nou to je katastrofa jedine sa natlacit na silu k nej .
@schniderova tak sa natlačí. Si oo pôrode, toto nie je sranda. Držím palce
@schniderova tak sa natlačí. Si oo pôrode, toto nie je sranda. Držím palce
@pribinak podarilo sa gynekologička idem tam akurat len deti vystrojim.
@schniderova rieš to čím skôr, nech ti predpise lieky. Aby to nezašlo až do popôrodnej depresie a niečo vážne sa nestalo …
@lenuska9999 ano chcem elbo viem ze to neni sranda a samo to neprejde a mam 3 deti toto si nemozem dovolit .
@pribinak podarilo sa gynekologička idem tam akurat len deti vystrojim.
@schniderova super 🍀🍀
@schniderova ano nebude ziadne kojenie a pojdes na poriadne lieky. Volaj lekarke
@zuzkaa1991 depres nie , ja len to co v nemocnici mi davali. Teraz idem k zenskej a cakam co a nasledne riesim psychologicku .Len mam stresy ako to zvladnem kazdy den viem ze toto je proces niecoho co za den neodide
@schniderova ano nebude ziadne kojenie a pojdes na poriadne lieky. Volaj lekarke
@kiki68 to mne nevadi deti su dôležitejšie ako kojenie , vsetko preto urobim aby to bolo lepsie a vedeli sme fungovat .
@lenuska9999 ano chcem elbo viem ze to neni sranda a samo to neprejde a mam 3 deti toto si nemozem dovolit .
@schniderova ja to chápem ja som nevedela ze to je zistila som neskôr ked som si o tom citala...teraz.muz ma príkaz ma sledovať po porode zatial som rok ok bez stavov co som rada...ja tiez som bola nonstop sama s malou ledva som fungovala našťastie je kludna samostatna.takze jedine jedlo a "strazila" som ju ze som lezala...ale potom som vyskusala deprees voľnopredajny liek a ten ma ako tak ukludnoval...mne to preslo az do panickych atakov🙉....

Áno, volaj doktorke