icon

Ako spevniť a zväčšiť prsia prirodzene po dojčení?

slavicka97
30. apr 2025

Ahojte baby,
viem, že je to trochu citlivejšia téma, ale určite ju niektoré z vás poznajú. Po dojčení (momentálne kojím už len v noci) mi prsia dosť ovisli a úplne „spľasli“. Úprimne, cítim sa z toho trochu zle, a hoci viem, že je to normálne, rozmýšľam, či sa s tým dá niečo robiť ( mimo plastiky samozrejme) – aspoň trochu ich spevniť alebo opticky zlepšiť tvar.
Riešili ste to niektorá? Ak áno, pomohlo vám niečo – cvičenie, oleje, krémy, masáže…?
Budem rada za každý tip.

mamamasama
30. apr 2025

Plastika. Ani oleje, ani masáže, ani cvičenie, ani krémy.

krasneleto
30. apr 2025

@slavicka97 verim, ze ti usetrim cas patranim... ale - prsia po velkej zmene ako je dojcenie, najma ak splasnu, ostane koza a vyrazne poklesnu... nepomoze ti nic ine ako plastika alebo dobra podprsenka a zmierit sa s tym

kiki68
30. apr 2025

Cvicenie nieco pomoze ( vlastna skusenost), ale nie je to zazrak. Cize ked to je zle iba plastika. Alebo tomu nechat cas a cvicit a dufat, ze to bude o cosi lepsie. Mne splasli z toho 75g na 75c, potom sa to dostalo naspat na d a uz to vyzeralo lepsie. Ale keby chcem prsa ako v 18 , tak jedine do toho narvat silikon. Len neviem v 40, ci by nevyzeralo uz divne

marcellka32
30. apr 2025

Dobrá podprsenka

chestnut
1. máj 2025
@kiki68

Cvicenie nieco pomoze ( vlastna skusenost), ale nie je to zazrak. Cize ked to je zle iba plastika. Alebo tomu nechat cas a cvicit a dufat, ze to bude o cosi lepsie. Mne splasli z toho 75g na 75c, potom sa to dostalo naspat na d a uz to vyzeralo lepsie. Ale keby chcem prsa ako v 18 , tak jedine do toho narvat silikon. Len neviem v 40, ci by nevyzeralo uz divne

@kiki68 preco v 40ke by to bolo divne?

kiki68
1. máj 2025
@chestnut

@kiki68 preco v 40ke by to bolo divne?

@chestnut lebo to uz zacina byt vidiet na tom tele, de nemas 17. Ako ja som to videla na vela zenach okolo 40 a posobilo to uz trosku neprirodzene, aj ked esteticke to bolo, tam neni pochyb. Ze v plavkach drzia kozy plavky a ne naopak 😂