icon

Ako správne použiť Cicatadrina sprej po pôrode?

7. apr 2025
ariannazara
7. apr 2025

Striehnes si to tam dole normálne

michaelam2
7. apr 2025

Umyjes sa, ususis, nastriekas

autor
7. apr 2025

@ariannazara vďaka. Myslela som si, že iba na vložku sa to môže dat

taktotedanie
7. apr 2025

Nastieekaj priamo je to super

dixitka
7. apr 2025

Len doplním, že s tým sprejom treba poriadne vždy pohrkať, je to také biele, tak aby sa to rozmiešalo 🙂 najlepšie aplikovať ešte v sprche, prípadne na wc, nech nezašpiníš aj steny či dlážku 🙃

zuzanka.zuzu
7. apr 2025

závisí od pôrodu a tvojich možnosti fungovania doma... ja som na posteli roztiahla nohy a doslova sa osprejovala celá tam dole niekoľko krát denne keď drobec zaspal a ležala som s ním, ale keď máš svokru má návšteve tak to praktizovať asi nebudeš 😂 ono z toho potom bude prášok a bude sa droliť, takže pod seba daj napr jednorazovú prebaľovaciu podložku 😉 ale uzdravenie bolo turbo rýchle 👍

jaskolka
8. apr 2025

Ja som hneď v sprche používala, poriadne tu nádobku treba potriasť a nastriekat, urobí sa taká akoby biela pena alebo prášok,či ako to nazvať ☺️a chladí to zaroven.

autor
8. apr 2025

Možno blbá otázka , ale po pôrode ma pride niekto skontrolovať zo spodu , však? 🤣 aj vtedy sú to môžem dať alebo radšej počkať do druhého dňa ? 😂

michaelam2
8. apr 2025

Pridu ta skontrolovat ale mne povedali ze to mozem hned pouzivat od prveho dna…alebo pockaj na prvu kontrolu a spytas sa