Ako správne použiť Cicatadrina sprej po pôrode?
Umyjes sa, ususis, nastriekas
@ariannazara vďaka. Myslela som si, že iba na vložku sa to môže dat
Nastieekaj priamo je to super
Len doplním, že s tým sprejom treba poriadne vždy pohrkať, je to také biele, tak aby sa to rozmiešalo 🙂 najlepšie aplikovať ešte v sprche, prípadne na wc, nech nezašpiníš aj steny či dlážku 🙃
závisí od pôrodu a tvojich možnosti fungovania doma... ja som na posteli roztiahla nohy a doslova sa osprejovala celá tam dole niekoľko krát denne keď drobec zaspal a ležala som s ním, ale keď máš svokru má návšteve tak to praktizovať asi nebudeš 😂 ono z toho potom bude prášok a bude sa droliť, takže pod seba daj napr jednorazovú prebaľovaciu podložku 😉 ale uzdravenie bolo turbo rýchle 👍
Ja som hneď v sprche používala, poriadne tu nádobku treba potriasť a nastriekat, urobí sa taká akoby biela pena alebo prášok,či ako to nazvať ☺️a chladí to zaroven.
Možno blbá otázka , ale po pôrode ma pride niekto skontrolovať zo spodu , však? 🤣 aj vtedy sú to môžem dať alebo radšej počkať do druhého dňa ? 😂
Pridu ta skontrolovat ale mne povedali ze to mozem hned pouzivat od prveho dna…alebo pockaj na prvu kontrolu a spytas sa

Striehnes si to tam dole normálne