icon

Ako zmierniť bolesti po pôrode?

ardnaxela1989
19. mar 2025

Ahojte som týždeň po pôrode uz niekolko dni ma boli rana vo vnútri ale ze riadne nedá sa mi ani chodiť poriadne stat keď cikam tak mi je až do plaču 🥲 neviem ci sa mi potrhali stehy alebo čo doma musim fungovať nedá sa mi oddychovať čo si môžem dat aby sa mi to rýchlejšie zahojilo?

petrao2
19. mar 2025

@ardnaxela1989 hlavne treba ist k dr nech to skontroluje
To nie je na domace liecenie a rady z kona 🤦‍♀️

123miaa123
19. mar 2025

@ardnaxela1989 išla by som k dr a keď bude všetko ok tak napr cicatridina čapiky sú na hojenie fajn a počas cikania spršku

kiki68
19. mar 2025

Ist naspat nech to pozru, podla mna zapal. Mne da to do par dni zapalilo ten vonkajsi stich dovnutra a ciste peklo

andrejka2424
19. mar 2025

zrejme zápal, aj ja som to mala bolestivé, cikala som skoro 2 týždne len v sprche a gyn mi to musela prepichnúť, vyčistiť a potom taký sprej na hojenie mi dala na doma.

3petka
19. mar 2025

@ardnaxela1989 určite k Dr.

ardnaxela1989
autor
19. mar 2025

@petrao2 keby môj lekár dnes robil tak nepíšem tu ale až piatok a do nemocnice kde som rodila mam ďaleko a nemám kde nechať dve deti preto sa pýtam tu

ivangeline
19. mar 2025

Šaty, voľnosť tam dole, časté sprchy, tie najjednoduchšie vložky, sprej na rany..

saxana000
19. mar 2025

Normalne chod na pohotovost.pocas sestonedelia patris stale pod nemocnicu kde si rodila.. moze byt ze sa stehy stahuju mna to vtedy strasne bolelo az ked mi jeden pukol normalne som to citila az som sa zlakla potom konecne som si sadla. Ale mozes mat zapal alebo inu komplikaciu..

viestta
19. mar 2025

Ked mas bolesti chod do najblizsej porodnice, ked tvoj lekar neordinuje