icon

Avene Cicalfate+: Pomôže pri jazvách po cisárskom?

Dnes o 05:57

Ahojte, som 2 mesiace po sekcii a jazva je stále dosť červená a tvrdá. V lekárni mi poradili tento krém Avene Cicalfate+. Máte s ním niekto skúsenosť že by fakt zmäkčil tú jazvu a rýchlejšie to zbledlo? Bojím sa či to dako neštípe lebo to miesto mám ešte dosť citlivé na dotyk. Poraďte ako často ste si to natierali aby bol vidieť nejaký výsledok, lebo sa v lete hanbím ísť v plavkách na kúpalisko.

sara07
Dnes o 06:11

je to dobra vec použivam ju, avene je moja oblubena značka , ja ako ekzematik vela kozmetiky neznesiem z trhu
ale podla mna na jazvu nebude ,mám jazvu čo som sa popalila na rure čo je podstatne iného lahšieho razu a teda nevybledlo to ešte po pol roku cca
su aj lepšie pripravky maste na jazvy , názov si už nespomeniem nebolo to betadene zrovna
leto nerieš , su aj plavky do triump so zvyšeným pásom , taký prekladaci že môžeš ho mať vyššie alebo zahnuty a vyzera to dobre ak nehceš jednodielne ešte ...

sara07
Dnes o 06:14

a inak za jazvu po cisarskom by som sa nehanbila ani trocha , spoločnost by sa mala naučit že ženské telo si vyberie dan ked porodi dieta ...

anonym_0031b5
Dnes o 09:29

@anonym_autor S týmto produktom skúsenosť nemám a nie som po sekcii, len po operácii prsníka, no ja používam na jazvu počas dňa na striedačku Rejuvaskin Scar Esthetique, Aloe Emergency cream gel a propolisovú masť od včelára. Najprv som len natierala (samozrejme po zahojení rany), teraz, keď to už nie je bolestivé, tak jazvu a jej okolie s tými prípravkami jemne masírujem.

rivini
Dnes o 09:34

@anonym_autor Avene je super krem. Na jazvu to ale nepomoze. Jazvu treba masirovat (BellaBambi), natahovat. Kremy su len pre mentalny lepsi pocit