icon

Bolesti 3 mesiace po cisárskom reze

mimi852021
27. feb 2025

Máte niekto skúsenosť prosím. Som 3 mes po akutnom cisárskom prvé som mala prirodzene. Stále ma bolí ľavá strana po cisárskom Prep.par dňami som si dala teply kúpeľ prvý teplejší po pôrode a obe deti mám chore plus pokaslievam. Keď spím oddychujem trošku sa mi uľaví. Je to podľa vás ešte z pôrodu? Všetci hucia do mňa že to není normálne mám ísť lekárovi. Že to už nemôže byť. Dakujem

mimi852021
autor
27. feb 2025

@mimi852021 všetci vravia že mám byť už fit a neviem čo často má to boli už si pripadám mimo. Mala som ťažký pôrod aj cisársky. Rodila som 39. Ja viem nie som mladica telo dostalo zabrať, len to nechápu podľa mňa že telo sa regeneruje.

vandica
27. feb 2025

@mimi852021 ak to nie je nejaká extrémna bolesť tak to je to normálne, 3mesiace nie je ešte dlhá doba. Ja som po prvom cisárskom bola polroka nemožná, brucho som stale celkom dosť cítila. Po druhom som bola po 6nedeli fit. Ten prvý som tiež ako ty mala akútny, predtým som sa snažila dlho prirodzene. Telo už bolo vytrápené aj niekoľkohodinovými kontrakciami, a potom keď ťa rozrežú....no fakt som sa dlho fyzicky z toho dávala dokopy.
A tento druhý som mala plánovaný a to bolo sto a jedno, už v pôrodnici som krásne fungovala

oktober3
27. feb 2025

Ja som akurtalne 6 tyzdnov po sekcii a nič mi nie je.
Chodím každý deň na 8 km prechádzky.
Skúšala som aj jemné cviky alebo pobehnutie a v pohode uplne. Necítim jazvy.
Už aj sex bol a ako za starých dobrých čias všetko..

Takže nič také nemám.

Možno ťa na jednej strane prilis zosili..
Ale radšej by som šla k doktorovi.
Neriskoval by som

Som tretorodicka , ale sekcia bola prvá, po 20 hodinách pôrodu, lebo syn bol predcasniatko. Nechcel vstúpiť do pôrodných ciest strašne dlho, aj napriek tomu, že som bola na 8 cm.
Takže tiež náročnejší pôrod
Prvý týždeň bol masaker. Ale ja som chodila strašne veľa. Malý bol na Jiske , takže ak som ho chcela vidieť, musela som tam prejsť sama.v bolestiach
Asi po troch týždňoch som sa cítila už tak normálne. Že nič nebolí.
A to som už aj kočík do auta a z auta dávala

Takže za mňa, radšej choď.
Nie že tam je niečo zle - zle sa stehy vstrebali alebo co

oktober3
27. feb 2025

Mňa takto ťahala jedna strana, ale len tie prvé dva tyzdne .a presne to mi lekári povedali, že jedna strana je vždy utiahnuta viac.
A zároveň, jednu stranu aj vždy viac nemoriamo namáhame - vstávaš z postele do tej istej strany zakaždým ..

engiii
27. feb 2025

Ahoj ja som mala prvý pôrod prirodzený v 24 r a druhy bol cisársky v 38 r. a bolesti som mala neskutočne a lava strana bolela viac a to ja mam prah bolesti dosť veľký, že vydržím všeličo ,ale bolesti som mala tiež ešte po 3 mesiacoch aj dlhšie každá má inak .mne pomáhalo zasa keď som si chladila jazvu sprchou studenou vodou to.bola úľava