Ahojte dievčatá potrebujem poradiť plánujem si cisársky rez ... dve pôrody som mala prirodzene ale tento tretí chcem cisársky ale potrebujem poradiť . Stalo sa niekomu že mali ste planovany cisársky rez a prišli vám bolesty skôr? Urobili vám aj napriek tomu sekciu? Alebo ste rodini prirodzene 😉
Ano, mala som planovanu sekciu na 38tt, dcera sa rozbehla a narodila sa v 36tt urgentnou sekciou
Áno, mala som plánovaný, syn sa vypýtal týždeň skôr a dokonca v noci. Chceli počkať do rána ale kontrakcie sa zrychlovali tak som mala sc. ráno o 4 bez problémov.
@lienka_anulienka no tak to je super
Jasné. Do polhoďky stihli všetky predoperačné a za ďalšiu polhoďku bol prostredný na svete.
No, ale "chcem", tak to nefunguje.
@vladuskaa ja som chcela naplanovat cisarsky pred dovolenkou pôrodníka. A on, neeee este mate cas a ja neplánujem cisárske, ideme metódou, ze dieta sa rozhodne same. Ok takze dieta sa rozhodlo presne cez jeho dovolenku, cize pekne prisiel z Tatier o den skor ako mal 😉. Neboj sa cisarsky ti spravia, ked sa to spustí kedykolvek prides, ak uz nebude trcat hlavicka 🤣🤣.
@betulinka1 no tak to je super 🤣 doktor sa určite potešil
@betulinka1 haha mala som nieco podobne pri poslednom 😂 termin som mala nejako cez vikend-to mal byt dr prec. Ze ale pockame do pondelka a vyvola. Vravim mu ze to je moj 4.porod. Vyvolavat budeme tak ci onak. Ale ak nahodou by sa to rozbehlo ze co bude.... tak ja v pondelok pojdem domov a on si kludne uzije dovolenku den dlhsie 😂😂😂 aj tak bolo. Vo stvrtok som prisla. Vyvolal. V piatok isiel ma dovolenku. V pondelok ked som odchadzala este tam nebol.
@vladuskaa tak ako ti bolo povedane nizsie tak jedine v sukromnej nemocnici ale v normalnej nemocnici nie nato musi byt dovod a sterilizacia nie je indikacia na sekciu nakolko to nieje rozhodnutie lekara ale tvoje. Pokial viem aj za sterilizaciu sa plati ak je to na vlastnu ziadost.
@vladuskaa áno prišiel skôr takmer o 4 tyzdne, spravili mi normálne sekciu. To by musel byť veeelmi rýchly nastup pôrodu a dieťatko zastúpené už v pôrodných cestách, vtedy už nemôžu rezat. Počula som už aj o takých, no je to skôr ojedinele. Nemysli na to, všetko stihnete a pridete do pôrodnice včas. Držím palce
@vladuskaa musi byt na to dovod. Len tak na zelanie ti to neurobia
@lussy1810 aj tam su situacie, ked to poistka hradi. Mne ju ponukali pred druhou sekciou, ze by mi to urobili pocas operacie. Hradila by som len nejakych 50€, odmietla som
@lussy1810 ide to. Ja som povedala, ze sa bojim rodit,,do papierov mi napisali, ze tokofobia, strach z porodu.
@vladuskaa pôrodník súhlasí so SC? Lebo mne robili veľké problémi,… indikácia od onkológa bola, ešte mi to vyznačoval v papieroch pre môjho Gyn, pre pôrodníka aj pre pediatra a všetci 3 si stáli za tým, že dieťa nebude pri prirodzenom pôrode ohrozené, v mojom prípade išlo hlavne o dieťa, tesne pred pôrodom sme už boli na tom tak, že ak malý nepôjde von buď neprežije 1 z nás, alebo obaja, nakoniec som začala rodiť na dovči nestihli sme dôjsť do našej pôrodnice a tam sa primár so skoro 50r skúsenosťami staval na hlavu ako si to tam u nás predstavujú takto riskovať a povedal, že ak chcem oni mi SC naplánujú, tak som ostala rodiť tam 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@vladuskaa ako si môžete plánovať? Je to operácia musí byť na to indikácia