Bolesti chrbta po pôrode: Čo pomáha?
Po pôrode ma už dlhší čas trápia bolesti v oblasti krížov a miesta, kde mi pichali epidurálku. Neviem, či to spolu súvisí, alebo je to skôr z nosenia dieťaťa a celkovej záťaže po pôrode. Niekedy mám pocit, že je to lepšie, potom sa to zase vráti. Mali ste niekto podobné problémy po epidurálke? Prešlo to časom samo, alebo ste museli riešiť rehabilitácie či fyzioterapiu?
@anonym_autor ja som po príchode domov po pôrode nevedela prejsť ani na koniec ulice, pre bolest krížov 🤦🏽♀️ nevedeli mi pichnúť epidural, až na 6ty krat
Áno, som 6m po pôrode, a celá ľavá strana tela má pobolieva hlavne noha, je to migrujúca bolesť raz stehno, potom lýtko alebo nad kolenom. Pri prvom som nemala epiduralku a porod nebolel s epiduralkou bol pôrod masaker a mám k tomu dodnes bolesti. Ľutujem, že som si ten sajrajt dala pichnúť.
Tiež som mala epi, po pôrode cca 3 nesiacd bolest krizov, nešla som kúsok prejsť. Prešlo to same chvalabohu
Pri prvom pôrode som mala epidural a tiež ma asi pol roka stoho boleli kríze niekedy až tak že som sa nevedela vystrieť .Potom to prešlo

Áno, mala. Ja som okrem bolesti krížov a chrbta mala aj bolesť lokálnu a červený fľak, ktorý dlho nemizol. Bol u mňa fyzioterapeut, ukázal mi cviky a keď som cvičila bolesť chrbta prešla.