Bolestivý pohlavný styk po pôrode
Ahojte. Som 9mesiacov po porode a stale mam bolestivy pohlavny styk. Popravde uz nan vobec nemam kvoli tomu ani chut. Mala som tazsi porod, pozasivana som riadne, nastrihavali ma, po porode sa mi spravilo tzv.zive maso, ktore mi museli laserovo odstranovat a poriadne to bolelo. Po porode som nemohla poriadne chodit a sediet snad 3 mesiace. Teraz je to v bezne dni uz v poriadku, ale pocas styku ma stale nieco poriadne boli. Mam pocit, akoby som bola zasita az moc. Viem, ze mi nestanovite diagnozu a mala by som ist ku doktorovi, ale som taka unavena z toho celeho a z tej bolesti, ktoru som musela zniest, ze mam strach, aby som zase nemusela nieco podstupit. Mala ste tiez niektora s tym problem? Ako ste to vyriesili?
Mne sa to ako tak "ukludilo" po viac ako 5tich rokoch 😬
@anonym_autor ja som mala taky problém pri prvom porode tiez riadne pozasivana chodiť sediet tiez dlho som nemala kazdy sex bol cez slzy do roka ci ako....viem ze este po 2r ci kolkych rokoch ma určitý uhol sexu(poloha) bolelo zabolelo....lenze som si vsimla ze ked sme mali častejšie aspon 2krat do mesiaca ak sa nemylim bolo stale lepsie a lepsie ale ako pisem aj po 2 3r od porodu som citila menšiu bolest.....
@anonym_autor ja som mala taký problém po prvom pôrode. Presne ako by ma moc zasili. Prešlo to same po pravidelnom styku. Zájdu k Dr ak tam máš všetko ok tak len “trénovať “ a prejde to
Asi lubrigant pouzivate, nie? Ja by som navstivila lekara + si popozerala cviky na uvolnenie svalsta. Moze byt to svalstvo proste stuhnute. Ja napriklad (viem, ze ine) som mala velku jazvu na kolene po operacii a teda, asi pol roka som ju pravidlene masirovala 2xdenne po par minut kym mi povolila a zacala byt pruzna. To tkanivo som mala uplne stuhnute v okoli a tahalo mi celu nohu. Tak skus aj masaze zdnu sama....
Aj mna zasili az po zadok. Dlho som pri velkej potrebe citila bolest, este aj teraz niekedy trosku citim, alebo ked si tak nejako inak sadnem, citim okolo zadku take tahanie a jemne pobolievanie.
Asi lubrigant pouzivate, nie? Ja by som navstivila lekara + si popozerala cviky na uvolnenie svalsta. Moze byt to svalstvo proste stuhnute. Ja napriklad (viem, ze ine) som mala velku jazvu na kolene po operacii a teda, asi pol roka som ju pravidlene masirovala 2xdenne po par minut kym mi povolila a zacala byt pruzna. To tkanivo som mala uplne stuhnute v okoli a tahalo mi celu nohu. Tak skus aj masaze zdnu sama....
@anonym_8401bb ano skusali sme aj ten a vela vela. Vyslovene je to neprijemne.

@anonym_autor ja vám nepomozem , ale osobne si myslím , že je to tým ako vás doktor zasil po pôrode. Mala som veľké bábo, nástrih až po zadok a šili má 1,5 hodiny po pôrode. Na druhý deň som sedela. A to som nerodila ako 20 ročná a ani sa mi extra nehoja rany alebo čo...
9 mesiacov je naozaj , naozaj dlhá doba. Úplne rozumiem tej nechuti na sex. Boli tu už takéto témy a myslím že sú nejaké zákroky na to. Určite vám tu niekto vecne poradí, držím vám palce.