Bolestivý sex po pôrode
Ženy, som 8 týždňov po prirodzenom pôrode.
Po šestonedelí som bola na kontrole u svojho gynekológa, bola som šitá. Zo spodu som zahojena, bolelo ma už aj keď sondou má vyšetroval, za tým ma pozrel aj klasicky keďže som mu povedala že ma to bolí, povedal že som ok ale že ešte to môže byť kúsok citlivé.
No podstatné je že sme mali sex po 7 týždňoch od pôrodu, trvalo to len chvíľu lebo ma to bolelo, muž tiež tvrdí že som užšia. Ak ste mali niektorá skúsenosti tak prejde to? Nebude to už bolieť? Alebo ešte počkať s milovaním... Bol to môj prvý pôrod.
Skús si urobiť párkrát masáž hrádze, to zvykne pomôcť 🙂
@mauduska treba pri Tom používať nejaký olejček?
Môžeš, nemusíš. Mne to bolo pohodlnejšie s, lebo sa ti kĺžu prsty, nezadrháva 😄
Mna sex bolel dlho asi polroka ze brutal....ale postupne ustupovala.bolest ale urcite uhly ma boleli aj 2r po porode
Určite masáž - tak ako pred pôrodom, ak si nerobila, pozri na Google návody. Mne to poradila fyzio, plus je fajn cvičiť - cviky zamerané na uvoľnenie a flexibilitu (joga, pilates). No...a mazať 🫣
Ďakujem, dúfam že to pomôže 😊😁
Chce to cas, ten prvy mesiac, ked zacnes je taky nic moc. Treba vela lubrikantu a postupne.
Oficiálne ms všetko prestalo bolieť keď som dostala prvú ms po pôrode. Kvôli kojeniu to bolo 7mes
Oficiálne ms všetko prestalo bolieť keď som dostala prvú ms po pôrode. Kvôli kojeniu to bolo 7mes
@adeladulova taktiež kojim a zatiaľ nič, lekár hovoril že to nevyzerá ani že by mala prísť zatiaľ

Skús si urobiť párkrát masáž hrádze, to zvykne pomôcť 🙂