icon

Bolia kolonoskopie po cisárskom reze viac?

menox
4. feb 2025

Mali ste prosím vás kolonoskopiu po sekcii, bolelo to veľmi? Čaká ma to po 2 sekciách. Budem mať síce oblbovak, ale veľmi sa bojím, nakoľko som dočítala že po operáciách to bolí oveľa viac aj s oblbovakom. Jasne vydržím to, len som zvedavá na osobné skúsenosti. Ďakujem 🙂

123el123
4. feb 2025

Ja som bola po dvoch sekciach..ale bola som uspata takze u mna v pohode😊

nevenka
4. feb 2025

@menox mne jedna znama hovorila, ze v 1 zariadeni v BB to automaticky robia u zien po zenskych operaciach, v narkoze.

gaaaa
Autor odpoveď zmazal
zabka79
4. feb 2025

@menox osobne som po sekcii nezaznamenala zhorsenie po kolonoskopii a to uz absolvovala asi 4x

menox
autor
5. feb 2025

@zabka79 a zrasty si nemala? Ja pravdepodobne mám, preto sa tak bojím

gaaaa
Autor odpoveď zmazal
iwesska
5. feb 2025

S oblbovakom sa bojis? Ved to prespis. Mna tiez strasili,este aj sestricka,ze po 2 sekciach to bude boliet. Po sekcii ma zrasty kazdy. Nechcela som oblbovak,lebo som poobede potrebovala byt ok. A v pohode. Nebolelo nic,okrem polohy na chrbte,ked bol hadicou az uplne navrchu to pichalo,ale to uz bolo takmer na konci. Sestricka ma pochvalila,ze som to dobre zvladla.

zabka79
5. feb 2025

@menox netusim ci mam zrasty

menox
autor
5. feb 2025

@iwesska áno, bojím, lebo som čítala aj písali odborníci že kto má zrasty cítia dosť tú bolesť aj cez oblbovak 😏tak neviem no... preto sa pýtam "bežných" ľudí ktorí to prekonali aké majú skúsenosti.

menox
autor
5. feb 2025

@iwesska a ty si hrdinka, keď si to takto zvládla bez 😊

iwesska
5. feb 2025

@menox Ver tomu,ze je to zbytocne strasenie. Ja som si tiez o tom zistovala a pisali aj dost,ze nebolelo. Mne sestricka tvrdila,ze zeny to boli vzdy. Akoze vravim,v tej jednej polohe chvilu pichalo,ale ziadna ukrutna bolest to nebola a mozem ti povedat,ze ta priprava a zodraty zadok su na tom najhorsie😄

menox
autor
6. feb 2025

@iwesska ďakujem za povzbudenie, snáď to zvládnem aj ja 😁

heln
6. feb 2025

@menox ahoj, ja som tiez po dvoch sekciach a bolelo to jak fras, lebo mam v brusnej dutine zrasty o ktorych som nevedela. ale nejak som to vydrzala. keby som to bola vedela do predu, pytala by som nieco proti bolesti, inak zakrok bol pohodicka, cele to trvalo tak 15 minut.

menox
autor
7. feb 2025

@heln no však toto, ja pevne verím že mi zaberie ten oblbovak a nebudem to až tak cítiť 😏

melany_y
7. feb 2025

Prosím vás odkiaľ alebo ako kto ako vám vyšetril, zistil že máte zrasty?

jajka888
6. aug 2025
@menox

@heln no však toto, ja pevne verím že mi zaberie ten oblbovak a nebudem to až tak cítiť 😏

@menox môžem sa spýtať ako si dopadla?
Dalo sa to vydržať bez anestezy?ja mam tiež zrasty po 2 cisárskym a bojím sa toho veľmi
Ďakujem