icon

Dlhodobé krvácanie po pôrode. Čo robiť?

18. júl 2026

Ahoj žienky potrebujem trochu poradiť , som pomaly 11 týžd po spontannom pôrode , 14 júna my skončilo šestonedelie a hneď 23. Júna som dostala prvu ms ktorá trvala do 30.6
Po 600 nedeli má dala gyn až na 28.7lebo ma DV a v Tom čase som mala ešte ms kázala keď skončí ale do toho už mala DV ,čiže som sa ešte nedostala na kontrolu a podľa apky v čase kontroly by som mala mať zas ms tak neviem

Prvú ovu som mala mať 9 júla z rána to bolo také ako že ovu čo som spozorovala , ale deň nato som začala špiniť a krvácať a mám to do teraz čo je už 9 deň a nevyzerá to tak že by to malo prestať , viem že po pôrode sú hormóny rozhádzané a všetko ale príde mi to nejako dlho už mam tiež zvýšenú teplotu kedy ako okolo 37,5 a návaly tepla neviem teda či ešte počkať či prejde a ak nie tak ísť na pohotovosť pre istotu nech ma pozrú , žienky mala to niektorá tak ?

anonym_6171bd
18. júl 2026

Na pohotovosť? A s čím?

beata_k
18. júl 2026

@anonym_autor Mala to tak kazda druha. Ja som sa po porode napr. strasne potila z navalov tepla. Trvalo to par mesiacov. Preslo to same. Ano, su to hormony.
Na pohotovost to nie je.

anonym_d0046e
18. júl 2026

Na pohotovost to urcite nie je, zvysena teplota moze byt aj z toho, ze je vonku teplo a prirodzene mas prehriaty organizmus. Ak chces v pondelok zajdi za svojou dr. Resp. Zastupujucou ak este bude mat dovolenku.

autor
18. júl 2026
@beata_k

@anonym_autor Mala to tak kazda druha. Ja som sa po porode napr. strasne potila z navalov tepla. Trvalo to par mesiacov. Preslo to same. Ano, su to hormony.
Na pohotovost to nie je.

@beata_k vďaka , čiže aj v čase ovu môžem krvácať a následne príde ms a je to ok ,viem že to tak občas býva ,ale ja len kvôli tomu že som nebola ešte na kontrole tak som sa trochu zľakla 🙂

beata_k
18. júl 2026
@anonym_autor

@beata_k vďaka , čiže aj v čase ovu môžem krvácať a následne príde ms a je to ok ,viem že to tak občas býva ,ale ja len kvôli tomu že som nebola ešte na kontrole tak som sa trochu zľakla 🙂

@anonym_autor Z mojej skusenosti sa to ustalovalo par mesiacov. Ak by si ale mala ozaj horucku (nie 37) volaj lekarke.