Hojenie po pôrode - problémy so stehmi
Ahojte , som 3 týždne po pôrode po nástrihu a stále mi nevypadol ukončovací steh , je to normálne? A na jednom mieste mám takú akoby otvorenú ranku (veľkosť možno spendlikovej hlavičky) a nebojí sa pretože veľa cez deň sedím pri kojení a tým sa mi to stále dráždi . čo by som si mohla na to dať ? Ináč som celkovo už zahojena
repikom občas poliat a sediet na detskom nafukovacom kolese doma aby si to nedraždila, ja som po privom kde som mala nastrih dobre dva mesiace sedela všade na tom kruhu kym to bolo ok
naštastie druhy aj treti pôrod bol bez nastrihu a to bolo o inom
ak máš bolest, štipanie smer mudr
@sara07 no práve len to malé miesto ma vie večer štipat keď sa to celý deň dráždi :/
Chod K lekarovi a on to pozrie.
@anonym_autor steh mi výpadol až ku koncu 6nedelia. Ale ak to boli stipe treba dr. 3 týždne od pôrodu som to cítila všetko ale nič neboleklo
Tak ďakujem , v pondelok volám svojej dr
@anonym_autor steh mi výpadol až ku koncu 6nedelia. Ale ak to boli stipe treba dr. 3 týždne od pôrodu som to cítila všetko ale nič neboleklo
@majus2323 v pondelok budem teda volať dr , ale aspoň s tým stehom ste ma trochu ukludnili
@anonym_autor ja som mala hádam milión stehov a vypadli fakt neskoro tiež som bola prekvapena
@majus2323 mňa už len jeden trápi , taký uzlík a kúsok nitky , tiež každý deň čakam kedy to odpadne 🙈
Mne vyberal tie stehy, iba par stehov som mala po druhom porode mne to telo odmietlo samo rozlozit, musel to vyberat a jeden zarastol. Pri prvom porode tiez 4 stehy mozno a tiez telo s tym malo problem, tam to laserom museli hojit skrz fistulu. Mne telo vraj zle reaguje na ten material podla lekarov. To bolo ich vysvetlenie preco mam tento problem. U mna tiez 3-4 tyzdne a iba to tahalo a robila sa ranka.
@anonym_autor presne Toto som mala aj ja, lekar to vytiahol a bolo po trapeni. 5 minut na koze a isla som domov cela happy
@kiki68 a boli ste s tým u svojho alebo v pôrodnici ?
@kiki68 a boli ste s tým u svojho alebo v pôrodnici ?
@anonym_autor v porodnici, u nas 8tyzdnov musime iba na porodnicu, takze som dosla a hned to lekar pozrel a za par minut spravil. Neskutocna ulava. Presne jedna Nitra a akoby uzlik, moj gyn mal dojem, ze tam este nieco zarastlo jeden steh, to nastastie nejak sa rozpadlo alebo co. Alebo to iba tak vyzeralo, to bolo po 8 tyzdnoch tazko posudit. Nakolko to bolo mini miesto

repikom občas poliat a sediet na detskom nafukovacom kolese doma aby si to nedraždila, ja som po privom kde som mala nastrih dobre dva mesiace sedela všade na tom kruhu kym to bolo ok
naštastie druhy aj treti pôrod bol bez nastrihu a to bolo o inom
ak máš bolest, štipanie smer mudr