Je bezpečné mať análny sex po resekcii septa?
Ahoj, idem s takou intímnejšou otázkou. som týždeň po resekcii pošvového septa. odstránenie elektrickým nožom a okraje šité vstrebateľnými stehmi. pohlavný styk môžem mať najskôr až za 6 týždňov. nič ma nebolí ani nekrvácam. myslíte si, že by som mohla vykonávať aspoň análny sex? samozrejme s opatrnosťou a maximálnou hygienou. bohužiaľ lekárka má dovolenku takže sa jej nemôžem opýtať, záskok nemá a kontrolu mam až za 5 týždňov.
@darrysek11 tak maž do roboty a uživ sa sama, aby si nemusela živiteľovi dať aj za cenu vlastného zdravia
@anonym_b49027 nebud na nu taka zla.. ved si ide zodrat rit v robote... co viac mozes chciet
@darrysek11 tak maž do roboty a uživ sa sama, aby si nemusela živiteľovi dať aj za cenu vlastného zdravia
@anonym_b49027 pise v inej teme, ze robi 12tky pisala tipy ako to vydrzat po operacii vraj jej nechcu dat pn co sa mi nezda
@anonym_b49027 pise v inej teme, ze robi 12tky pisala tipy ako to vydrzat po operacii vraj jej nechcu dat pn co sa mi nezda
@anonym_4c9533 v ake inej teme pisem?
@anonym_4c9533 v ake inej teme pisem?
@darrysek11 si troll
@anonym_4c9533 neviem, je možné že existujú takí zúfalci čo majú potrebu ubytovať svojich kolibríkov, ale väčšina normálnych mužov si počká.
@sevrin je to hrozne, ked ziju s debilom
@darrysek11 áno môžeš, ale každý deň aspoň a viac x... a potom daj vedieť ako sa ti žije s natrhnutou ritou a bakteriálnou infekciou.. 🤦🏻♀️ už sa teším na novú tému keď tu budeš plackat a pýtať sa podobne pi*oviny, napr, že či to môže byť z toho
@darrysek11 áno môžeš, ale každý deň aspoň a viac x... a potom daj vedieť ako sa ti žije s natrhnutou ritou a bakteriálnou infekciou.. 🤦🏻♀️ už sa teším na novú tému keď tu budeš plackat a pýtať sa podobne pi*oviny, napr, že či to môže byť z toho
@anonym_8dc0f9 preco by sa mi mala natrhnut rit ked mam 4 stehy iba na cipku
Análny sex by som nechcela,ani keby mam zasitu vagínu nadobro...
Akože vážne?? Napr panna sa vyšetruje cez konecnik ,tak čo myslíš,,neublíži ti to ?
@darrysek11 prepacje to nechutne.absolutne,ze toto niekto vykonava a este nechutnejsie ze sa tu s tym radis...hnus.
Dpč 🤦🏻♀️
otazne je ci si chces uzit, alebo sa mas tak hrozneho chlapa, ze radsej vydrzis neprijemny anal, len aby nezdrhol
@anonym_8dc0f9 preco by sa mi mala natrhnut rit ked mam 4 stehy iba na cipku
@darrysek11 ty si dobrý cipok 🤣🤣🤣 chcela by som vidieť výraz doktorky keď sa jej opýtas túto otázku

@kp7333 keby ma neživil tak sa toľko neponáhľam