Menštruácia a ružové špinenie po cisárskom reze
ahojte chcem sa opytat mala som uz menstruaciu uz 2x teraz sa mi objavilo take ruzove spinenie 18.11 mi skoncila ms 27-28 som mala ruzove spinenie trosku hnede a dnes zas ms mam dostat az 15.12 viem ze som mohla mat ovulaciu alebo mozem byt aj tehotna ci tazko povedat ?? davame si pozor byvam unavena je mi aj zle ale predca to moze byt aj predmenstruacni syndrom je to pre mna novinka nikdy som takto nespinila preto by som sa chcela tu spytat ci mate skusenosti ďakujem krasne
@anonym_autor ja som mala presne toto isté po sekcii, asi 3 mesiace som mala špinenie aj v cca strede cyklu, bolo to ovulačné špinenie, každopádne či si tehotná môžeš overiť neskôr testom, úplne vylúčené to byť nemusí
@anonym_autor ja som mala presne toto isté po sekcii, asi 3 mesiace som mala špinenie aj v cca strede cyklu, bolo to ovulačné špinenie, každopádne či si tehotná môžeš overiť neskôr testom, úplne vylúčené to byť nemusí
@betuskaa75 dakujem pekne hadam to bude len pred menstruacne krvacanie lebo citim akoby som mala dostat

ja som mala cisarák 18.02 a kojila som, menzes prvý došiel 1.11. a potom už bol pravidelný