Meškajúca menštruácia, negatívny test: Čo robiť?
Ahojte, 3. den mi mešká menzes. Som 8 mesiacov po pôrode, ale hneď po šestonedelí som dostala menzes, a každý mesiac som dostala presne… S mužom sme mali styk 2 dni po skončení menzesu, a 2 dni nato som začala jemne krvácať, trvalo to 2 dni. Odvtedy som cítila skoro každý deň pichanie v podbrušku. Test som robila dnes, bol negatívny. Má niekto stým skúsenosť? Malého ešte kojím, ale už len v noci.
@viki95 U lekara si s tym medzicasom nebola, ked si mala taketo potiaze? Zrejme sa nieco deje zdravotne u teba a preto ti meska. Skus pripadne test este o take 3 dni. Ale skor by si mala zajst k dr., myslim ze to skor bude nieco po zdravotnej stranke. Menzes moze oddialit kopu veci.
@motylik2559 v pondelk spravim este jeden test, ale aj zavolam pre istotu doktorovi, ze co to moze byt.

@viki95 U lekara si s tym medzicasom nebola, ked si mala taketo potiaze? Zrejme sa nieco deje zdravotne u teba a preto ti meska. Skus pripadne test este o take 3 dni. Ale skor by si mala zajst k dr., myslim ze to skor bude nieco po zdravotnej stranke. Menzes moze oddialit kopu veci.