icon

Môžu antibiotiká spôsobiť druhú menštruáciu po pôrode?

simaa111
15. apr 2025

Ahojte.stalo sa vám niektorej?
Mala som menštruáciu pred necelými 2týždnami nato som teraz ochorela a hneď som to dostala zase čiže ani nie 14dni a zase.. je mozne že to ovplyvnili antibiotiká? (Som 5 mesiacov po pôrode) Určite navštívim aj gynekológa len som z toho dnes taká nervózna že čo sa deje

colsami
•
15. apr 2025

Vsetko je mozne, a aj 5mes po porode je este skoro - nie kazda ma hned pravidelny cyklus. Este velmi dlhu dobu moze byt ten cyklus velmi nepravidelny. Ak si ale dostala plnohodnotnu ms po 14dnoch od poslednej, ano, za kontrolu u gyn by to urcite stalo.

nika23t
•
15. apr 2025

@simaa111 áno, je to možné. Stalo sa mi, že cyklus som mala 19dnovy, to bol najkratší. Ak by sa Ti to opakovalo napr aj v ďalšom cykle, skús zavolať dr. A aj atb to môžu ovplyvniť.

alexas56
•
15. apr 2025

ja to tak aktuálne mám už druhý mesiac..doktorka mi nato dala hned antiku, ale tu nechcem..chcem to riesit s dalsou doktorkou

rejka7
•
15. apr 2025

@simaa111 je možné, ja som po 2 týždňoch dostala pri mori a priamo gynekológ mi povedal, že je to v poriadku, stáva sa. Nikdy viac sa mi to nezopakovalo po 2 týždňoch.

simaa111
autor
•
16. apr 2025

Cele je to také zvlas hyg.vlozka je skoro čistá po celej noci akurát ak idem na wc tak po utierani ostava na papieri dosť veľa krvy