Opuchnutá pošva po pôrode
Ahojte som po pôrode 16 dní a dnes som si všimla(nahmatala) že mám opuchnutú pošvu vnútri. Doteraz som sa jej nechytala chytala som sa len rany ktorú mám na hrádzi ale už druhý deň má všetko svrbí a štípe tak som si skúsila chytiť aj vstup do pošvy alebo teda ako sa to volá 😅 a som dosť opuchnutá ledva mi prst cez ten opuch prešiel. Neviem či je to normálne 😅 mala som prvý pôrod a moc o takých veciach neviem. Ešte aj pri močení vždy keď domočim tak sa mi stiahnu tie pysky a celé tie svaly a dosť do štípe. Je aj to normálne? 😀😅 A ešte by som sa chcela spýtať čo by pomohlo na opuch hrádze ja už by som chcela chodiť aspoň trochu normálne a nie ako kačka 😀
mne kvoli opuchu uz v porodnici davali ladovy obklad, tak mozno to, ak vydrzis (samozrejme cokolvek ladove zabal do nejakej cistej latky). ale myslim ze je to normalny stav po porode a casom ten opuch sam zmizne. kazdopadne po 600nedeli treba ist na prehliadku
mne kvoli opuchu uz v porodnici davali ladovy obklad, tak mozno to, ak vydrzis (samozrejme cokolvek ladove zabal do nejakej cistej latky). ale myslim ze je to normalny stav po porode a casom ten opuch sam zmizne. kazdopadne po 600nedeli treba ist na prehliadku
@jomarch ano to viem ☺️ o Tom ľadovom obklade som už počula ale bojím sa lebo mávam často zápal močových ciest a ešte keby som aj to chytila tak už neviem 😀 ale skúsiť môžem 😅
Sprej Cicatridina
@terezka2911 ten sprej som používala hneď po pôrode ale nespravil mi dobre

Sprej Cicatridina