Pálenie jazvy po cisárskom reze pri cvičení
Ahojte, som po cisarskom reze 3 roky.
Asi dva tyzdne dozadu som zacala cvicit cviky na brucho a o tyzden na to ma zacala ma palit/ stipat jazva po cisarskom.
Je to normalne? Nemam to zacervenane, ani tam nemam ziaden hrbol. Na dotyk neboli. Zeby sa mi tam vracal cit?? Lebo doteraz som si tu oblast vobec necitila.
Sttetli ste sa s tym? Naposledy som u gyn.bola v decembri a rana bola pekne zahojena, tak si nemyslim,ze by mohla zacat praskat, ci moze?
Ano, stretla, fyzio mi povedal, cvičíme len po bolesť. Teda poloha, v ktorej bolesť necítiš.. Postupne sa to zlepšovalo...
@pink_lady ona ma to tak ani neboli,ako stipe a to stipanie ma dost iritije,tak potom som to radsej prestala robit. Aj teba to stipalo? A po akej dobe od porodu?
ano, presne tak, cvicis, pokial ta nic neboli, ak ta to boli, stipe, pali, mala by si zmenit cviky.
Rozmasirovavat prírodným lubovnikovym olejom
Ja tak cítim jazvy po laparke. Je to normálne, zvoľni a skús ísť na fyzio, kde Ti vysvetlia cviky na jej uvoľnenie. Masírovanie je tiež dobré.
Rozmasirovavat prírodným lubovnikovym olejom
@natassha1
@michaela329
@lucia245 vdaka baby,ze ste sa ozvali. Skusim teda kontaktovat fyzio. Som rada,ze v tom nie som sama, uz som sa bala,ci sa mi to nechce rozparat :D ale tak ruptura po troch rokoch si nemyslím, ze by mala nastat, aspon viem,ze to je normálne.

Ano, stretla, fyzio mi povedal, cvičíme len po bolesť. Teda poloha, v ktorej bolesť necítiš.. Postupne sa to zlepšovalo...