icon

Podľa čoho vybrať správne vložky po pôrode?

michaela789
20. feb 2025

Ahojte, dievčence,

Máte niektorá skúsenosť s inkontinenčnými vložkami použitými po pôrode?
Kamarátka sa chystá do pôrodnice a v drogérii si neprečítala poriadne nápis na obale - namiesto jessa popôrodných kúpila jessa inkontinenčné. Veľké sú vraj dosť.
Má kúpiť radšej iné, či budú sa aj tieto dať využiť?

Ďakujem 🙌🏻

lenkapriezvisko
20. feb 2025

@michaela789 na čo sú jej? Stačia úplne vložky po porode ...ja som ani tie všetky neminula

really8
20. feb 2025

@michaela789 tiez som kupila😂 nie do porodnice ale doma. Jediny rozdiel co bol tak ze ked som mala tie sietovane nohavicky tak vlastne ta vlozka ma lepivu cast po celej dlzke takze cez tie gatky som sa prilepovala k pyzamu a posteli. Tak to suchotalo.
@lenkapriezvisko vsak pise ze omylom kupila zle. Citaj

michaela789
autor
20. feb 2025

@lenkapriezvisko veď tak lebo zle prečítala a má dve balenia inkontinenčných no 😅 tak sa ma spýtala či je to problém, lebo keď ich odbalila tak vyzerajú vraj úplne použiteľne aj tieto inkontinenčné. Ale ja s nimi skúsenosti nemám.

michaela789
autor
20. feb 2025

@really8 ďakujem. 👌🏻

anavixy
20. feb 2025

Nie, je to uplne jedno ake ma. Ak bude mat porodne poranenie, tak potom aj vela vetrat, nech sa jej to nedusi cely den pod vlozkou.

lenkapriezvisko
20. feb 2025

@really8 keď mne hovoríš že ,mám čítať tak si si nemala kúpiť inkontinenčne vložky do pôrodnice

michaela789
autor
20. feb 2025

@lenkapriezvisko dobre. ďakujem za vklad do diskusie 🤦🏻‍♀️

jaskolka
20. feb 2025

Nie,kľudne ich môže používať.

selena_luna
20. feb 2025

Ja si myslim.ze to moze byt problem pre nu, funkcne nie, nasaju co maju, ale pocitovo. inkontinencne maju taky plastik zo spodu a cez to pokozka nedycha. Poporodne su cista gaza, to dycha. Mna akekolvek s plastom vyslovene fyzicky boleli. Nezniesla som ich. Po prvom porode s velkym poranenim som nezniesla ziadne vlozky, az casom, druhy bol vyrazne lepsi, ale aj tak najprijemnejsie su tie najjednoduchsie poporodne.

dixitka
20. feb 2025

@michaela789 Predpokladám, že budú menej priedušné. Vyhodiť ich nemusí, ale ja by som na jej mieste kúpila aj normálne popôrodné aspoň na prvý týždeň. Keď už bude trochu zahojená, môže použiť tie druhé. Neviem, koľko ich kúpila, ale ono sa toho minie celkom dosť 😅 ja som mala v pôrodnici vložky k dispozícii, čiže som pri tom najväčšom krvácaní nepoužila svoje ale nemocničné, no aj tak som potom doma ešte minula tuším okolo 60 kusov (30 som mala nachystaných vopred a ešte som dokupovala).