icon

Popôrodné potreby: Tipy na rýchle zotavenie po pôrode

8. dec 2024

Ahojte mate niektorá skúsenosti s týmto vložkami? Alebo čo ste používali na upokojenie a rýchlejšie zotavenie po pôrode? Kľudne dajte aj tip na iné popôrodné pomôcky ktoré vám pomohli.

Popôrodné potreby: Tipy na rýchle zotavenie po pôrode
gejb
8. dec 2024

Intímna sprška je veľký pomocník, a sprej Cicatridina

denden77
8. dec 2024

sadnut si na holaka, sprejovat a vetrat, vetrat a vetrat 😊

judit47
8. dec 2024

Akurat dnes som nasla zabudnutu intimnu sprchu/za postovne alebo ak si z Ba a prides si poto darujem, mala som cisarsky takze je uplne nova nepouzita.

saxana000
8. dec 2024

Sprej cucatrina a teatree olej od JUST po.mala.som zarobeny v pollitrovej flaske vlazna voda a dve kvapky oleja po kazdom cikani hned spredu oplachnut vysusit uterakom uemne poprikladat a streknut cica sprejom. Vlozky mi najviac vyhovovali dr max bebelo a poporidne nohavicky jednoznacne frida.

autor
Autor odpoveď zmazal
petronela1985
8. dec 2024

Som tri týždne po pôrode, najviac mi pomohla sprcha - viackrát denne, intímna spŕška s repíkovým výluhom, Cicatridina, popôrodné vložky Baptist, Bebelo. Štichy su už vonku, od dnes používam už klasické vložky. Inak intímnu spŕšku som kúpila za nejaké dve éčka cez Temu.

martit59
24. apr 2026

Ahojte baby, začiatkom júna mám termín a už začínam trošku panikáriť, čo všetko zbaliť do pôrodnice a hlavne som si teraz začala čítať, čo by mi vedelo pomôcť po pôrode aby som nemala také bolesti. Dajte pls nejaké užitočné tipy, ďakujem❤