Prečo je menštruácia veľmi slabá počas dojčenia?
Aka môže byť príčina.. mam ho 2 deň.. je veľmi slabý.. ako keby mi už koncil
Vek 39 r kojim..ale už vyše roka mam cyklus a inak je normálny
Ahoj, nestresuj sa tym, jednorazovo to nic neznamena, este sa moze rozbehnut abo bude tento mesiac slabsi a dalsi uz vsetko ok
@janetinka27 vieš čo aj min bol taky slabší ale to som myslela ze z alchemilky..
Ahoj, nestresuj sa tym, jednorazovo to nic neznamena, este sa moze rozbehnut abo bude tento mesiac slabsi a dalsi uz vsetko ok
@janetinka27 teraz neviem preco
Niekedy sa moze po porode priebeh cyklu zmenit. Mozes mat nizsiu vystelku a odkrvaca s mensim mnozstvom krvi. Nemas niekedy preventivku? Opytala by som sa na to.sledujes si aj ovu ci nie?
Niekedy sa moze po porode priebeh cyklu zmenit. Mozes mat nizsiu vystelku a odkrvaca s mensim mnozstvom krvi. Nemas niekedy preventivku? Opytala by som sa na to.sledujes si aj ovu ci nie?
@janetinka27 prevent.bola v marci..to bolo pred menzes..Dr povedala ze vaječník aj maternica ôk
Len by som ešte chcela dieta..tak neviem ci mam ovulaciu
@janetinka27 mam menzes už cez rok..ale až tento cyklus 2x taky slabší
Ak bolo v marci vsetko ok, tak by som nestresovala. Vlastne ti nema co byt🙂 nejake vazne gyn ochorenia sa vyvijaju roky.
Ak bolo v marci vsetko ok, tak by som nestresovala. Vlastne ti nema co byt🙂 nejake vazne gyn ochorenia sa vyvijaju roky.
@janetinka27 len na trochu tlači vek..mam 39r..inak cytologia bola ok
@janetinka27 co poradíš na tu ovulaciu?
Ja som nie dobry priklad, ja som brala od pubery tony hormonov, aj ovu som mala vacsinou len vdaka injekciam
Ja som nie dobry priklad, ja som brala od pubery tony hormonov, aj ovu som mala vacsinou len vdaka injekciam
@janetinka27 a máš deti?
Vlastne nie
Ak tuzite po detoch, tak skusajte a ak sa nebude darit, tak treba trebars zmenit aj lekara. Ja som mala sucasne viac gynekologov, ale iba dvaja z nich boli skutocne napomocni