icon

Prejde pálenie záhy po pôrode?

22. feb 2026

Ahojte, presla vam po porode zaha? Pali ma od 8 tyzdna asi, a ide ma z toho porazit. Mam 12 dni do terminu a chyta ma zufalstvo. Preslo vam to po porode?

anonym_ad1a9e
22. feb 2026

@anonym_autor ahoj, tiez ma palila zaha. Najprv som zvracala a potom cim bolo dieta vacsie a viac mi tlacilo na zaludok, tak ma az do porodu palila zaha. Preslo to po porode, ale nie hned, muselo sa to stabilizovat, neviem uz presne aky cas to trvalo, ale viem, ze to neodoznelo hned porodom a este nejaky cas po porode som mala pomylene aj chute ako v tehotenstve.

thereisabear
22. feb 2026

Áno, prešlo.

ariannazara
22. feb 2026

Jasne preslo, pri prvom ma palila a teraz som v 32tt a idem zosaliet jak ma pali. Ale po porode to prejde

gaia14
22. feb 2026

Ano prejde to ked sa organy vratia na svoje miesto, nie mozno uplne hned po porode, ale netrva to dlho. Cakam druhe a desim sa kedy to zacne, isla som sa z toho tiez zblaznit, nespala, alebo len v polosede tie posledne tyzdne...

rybkoava
28. feb 2026

Áno prejde, mala som pri oboch deťoch. Ja som skúšala všetko možné, vadilo mi hlavne čerstvé pečivo.

saxana000
28. feb 2026

Mne preslo uz tesne pred porodom ako mi kleslo brucho trochu nizsie..

heln
28. feb 2026

@anonym_autor ano, prejde. lepsie je spat na lavom boku, kvoli ulozeniu zaludka. mne pomahalo cez den chrumat mandle.

rybkoava
1. mar 2026
@heln

@anonym_autor ano, prejde. lepsie je spat na lavom boku, kvoli ulozeniu zaludka. mne pomahalo cez den chrumat mandle.

@heln aj mne pomohli, nato som aj zabudla. Všade som ich nosila zo sebou, ešte že ich mám rada. Tak mi to nevadilo. 😊

anonym_1a4e21
1. mar 2026

Mna napr.v tehotenstve nepalila vobec a po porode uz nonstop - podla Dr.sa mi nevratilo vsetko na povodne miesto a vraj to nie je ojedinele. Takze moze zmiznut aj nemusi.

veronicka1901
1. mar 2026

Mňa hrozne zvykla páliť záha pri treťom tehotenstve. Dcéra má už sa štyri roky a stále ma páli častejšie. Predtým som s tým vôbec nemala problém.