Prejde pálenie záhy po pôrode?
Ahojte, presla vam po porode zaha? Pali ma od 8 tyzdna asi, a ide ma z toho porazit. Mam 12 dni do terminu a chyta ma zufalstvo. Preslo vam to po porode?
Áno, prešlo.
Jasne preslo, pri prvom ma palila a teraz som v 32tt a idem zosaliet jak ma pali. Ale po porode to prejde
Ano prejde to ked sa organy vratia na svoje miesto, nie mozno uplne hned po porode, ale netrva to dlho. Cakam druhe a desim sa kedy to zacne, isla som sa z toho tiez zblaznit, nespala, alebo len v polosede tie posledne tyzdne...
Áno prejde, mala som pri oboch deťoch. Ja som skúšala všetko možné, vadilo mi hlavne čerstvé pečivo.
Mne preslo uz tesne pred porodom ako mi kleslo brucho trochu nizsie..
@anonym_autor ano, prejde. lepsie je spat na lavom boku, kvoli ulozeniu zaludka. mne pomahalo cez den chrumat mandle.
Mna napr.v tehotenstve nepalila vobec a po porode uz nonstop - podla Dr.sa mi nevratilo vsetko na povodne miesto a vraj to nie je ojedinele. Takze moze zmiznut aj nemusi.
Mňa hrozne zvykla páliť záha pri treťom tehotenstve. Dcéra má už sa štyri roky a stále ma páli častejšie. Predtým som s tým vôbec nemala problém.

@anonym_autor ahoj, tiez ma palila zaha. Najprv som zvracala a potom cim bolo dieta vacsie a viac mi tlacilo na zaludok, tak ma az do porodu palila zaha. Preslo to po porode, ale nie hned, muselo sa to stabilizovat, neviem uz presne aky cas to trvalo, ale viem, ze to neodoznelo hned porodom a este nejaky cas po porode som mala pomylene aj chute ako v tehotenstve.