Príčiny preháňania a emocionálnej nestability počas menštruácie po pôrode
Ahojte nvm ci sa idem postazpvat ci po radu ale po 2 porode to nie som ja. Moje dni su na nevydrzanie vzdy som ich mala ani som nevedela a bam zrazu toto. Prehana ma. Emocne som ako debil nestabilna. Nerucim za seba ani niekam ist bo mam navaly akoze zena pred prechodom. Ja neviem upravi sa toto? Ci prosto tento porod ma tak rozhadzal, ze som uz na vetvy.
Rodila som Januar. Ale realne nedavam svoje telo. Viem, ze robi vela deti, praca a stres ale aj tak.
A teda ešte dodám, že ja som rodila v septembri predminulý rok, ms som mala späť po pár mesiacoch a práveže na začiatku bola ok, až teraz časom sa to zhoršuje.
Mna prehana odkedy som mala prvu ms cize uz 20rokov 😀😀😀😀
ak Vám to pomoze ja som v riti 2 tyzdne z mesiaca.. normalne po ovulacii ma zacne boliet polka tela, zle spim, emocie ako na hojdacke, leziem na nervy sama sebe, psychika ako v opare mracien, vsetko vidim viac negativne.. som melancholicka.. uz som skusala kadejake doplnky.. nič mi nepomohlo.. po MS sa vyjasní vyjde slnko.. a už len cakam kedy to zas pride
ak Vám to pomoze ja som v riti 2 tyzdne z mesiaca.. normalne po ovulacii ma zacne boliet polka tela, zle spim, emocie ako na hojdacke, leziem na nervy sama sebe, psychika ako v opare mracien, vsetko vidim viac negativne.. som melancholicka.. uz som skusala kadejake doplnky.. nič mi nepomohlo.. po MS sa vyjasní vyjde slnko.. a už len cakam kedy to zas pride
@mirola sucitim o pms niekedy to je iny level 🤦🏼♀️👍👍ja zboznujem ked dr alebo niekto povie, ze ms nema boliet a nic ti nema byt 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😈
Ahoj, pridám sa k tebe. Koľko máš rokov? Mne sa po druhom pôrode menštruácia veľmi zmenila, viac krvi, nepohodlia ale najhoršie je, že cítim aj veľké hormonálne zmeny. Aj počas mesiaca, potýkam sa s depresiou a vidim spojitosť s cyklom. V podstate je mi celé dni do plaču, trochu sa mi uľaví psychicky počas ms, ale vtedy mi nie je zas dobre fyzicky. Premýšľam, či to už nemôže byť začiatok menopauzy. Mám len 40.
@bubuzu ja mam 32 ale uz pred tehu zistili, ze mam nizsiu ovarialnu rezervu. Ale to si nemyslim, ze je tym len ma zaraza, ze som doteraz ani nevedela, ze ich mam 🤷♀️
Mna prehana odkedy som mala prvu ms cize uz 20rokov 😀😀😀😀
@jeennyv nezavidim 😁
@mirola a gynekolog? neporadil nieco?
@mirola sucitim o pms niekedy to je iny level 🤦🏼♀️👍👍ja zboznujem ked dr alebo niekto povie, ze ms nema boliet a nic ti nema byt 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😈
@jeennyv no ja som to tak mala, ze keby nemenim tampony ani neviem a teraz normalne tyzden pred uz na prd. krce bomby a ked skonci sa citim ako po vojne 🫣

Ahoj, pridám sa k tebe. Koľko máš rokov? Mne sa po druhom pôrode menštruácia veľmi zmenila, viac krvi, nepohodlia ale najhoršie je, že cítim aj veľké hormonálne zmeny. Aj počas mesiaca, potýkam sa s depresiou a vidim spojitosť s cyklom. V podstate je mi celé dni do plaču, trochu sa mi uľaví psychicky počas ms, ale vtedy mi nie je zas dobre fyzicky. Premýšľam, či to už nemôže byť začiatok menopauzy. Mám len 40.