icon

Pridajte tipy na uľahčenie hojenia po pôrode

Dnes o 03:35

Prosim co by ste poradili ako nevyhnutne pre mamicku po porode na ulahcenie hojenia rany? Co bol v porodnici taky vas "hack"? Maju zmysel tie poporodne sprchy alebo nieco podobne? Dakujem vam za rady.

lasona
Dnes o 04:51

Cicatridina sprej, nechať vetrať, co najviac bez ničoho, a cas

anonym_4b0ec2
Dnes o 06:02

Vetranie cim viac, sprcha ked sa da x krat denne, mimo toho som nic ine nevyuzila. Aha - vlhceny toaletak je super inak co sa tyka fungovania. 🙃

anonym_f672ef
Dnes o 06:17

kamilkovy vyluh a umyvat ... krasne sa rana zatiahla .. a vetrat .. dat si nieco pod seba ked pozeras ..kojis etc a nechat nech sa vyschne a vyvetra ...

anonym_d616e4
Dnes o 06:59

Mne pomohol vyvar z repika, už z pôrodnice som odchádzala záhojena. Aj lekár ma chválil.

anonym_12bcea
Dnes o 07:21

Presne tak, repik je najlepsia vec na svete. Mne ani ta cicadritina nerobila ziadne zazraky a potom som si spravila odvar z repika, naliala na poporodnu vlozku a to som nosila cely den (vymienala som samozrejme) a uz po prvom dni ma vsetko prestalo boliet, rana odpuchla a krasne sa to zahojilo.

lia2022
Dnes o 09:27

@anonym_autor ahoj, mne veľmi pomohlo časté sprchovanie, umývanie rany..takisto som mala aj intímnu spršku za mňa výborná vec a lansinoh sprej na regeneráciu hrádze. Veľmi som bola spokojná a kúpila by som zase, tie peniaze mi za to stáli.