icon

Prvá menštruácia po pôrode

13. mar 2025

Ahoj, pytam sa, lebo som prehladala cely MK a nenasla som. Moze byt prva menstruacia tyzden po ovulacii?(akurat som bola na preventivke, gyn ze to vyzera ze za chvilku pride prva ovu aj pichanie v podbrusku a vytok a extremna chut na sex tomu nasvedcovali) a v den ked som mala vrchol ovu (si myslim) sme mali styk, ale s kondomom, ktory sa ale pocas zosmykol len "na pol zrde" a vsimli sme si to az po. Ejakuacia bola vo mne s kondomom, ale predpokladam ze sa mohlo cosi dostat dnu kedze sa zosmykol. Moja otazka teda je, ci je pravdepodobne ze toto moje slabucke 2-3 dnove divne krvacanie je menstruacia alebo sa uhniezduje vajicko? Pri prvom som pri uhniezdovani nekrvacala. Dalsiemu babu sa potesime, len teda to nebolo planovane 😂 samozrejme test spravim, ale ak by toto bolo uhniezdenie, tak je este skoro. Aj jemne krce som mala, ale pred porodom som mala velmi bolestivu menstruaciu, vela som krvacala a trvala tak 5-6 dni.

autor
13. mar 2025

Este dodam, ze mi pocas krvacania klesla tvorba a mala som hrozne akne. Ale to moze byt aj keby to bola menstruacia.