Prvý menzes po pôrode
vopred píšem, že som dr volala-ma dovolenku.
dostala som menzes takmer 4mes po pôrode (2 pôrod), vcera ok také silne hnedé spinenie ale dnes ráno-kopec tmavocervenej krvi a vcelku dosť zrazenin (resp take tahacie kusy). asi pred 2t som mala bolesti v podbrušku na pravej strane až dozadu. napadlo mi či to nemohla byt nejaka cysta? alebo je to normálne? kontrolu po pôrode som mala všetko ok
@anonym_autor to pichanie na pravej strane v podbrusku pred 2 tyzdnami mohla byt ovulacia (casovo sedi).
Ja som prvu ovulaciu po porode prevracala a menstruaciu som napriek kojeniu dostala o 3 mesiace po porode. Je to normalne.
@anonym_autor to pichanie na pravej strane v podbrusku pred 2 tyzdnami mohla byt ovulacia (casovo sedi).
Ja som prvu ovulaciu po porode prevracala a menstruaciu som napriek kojeniu dostala o 3 mesiace po porode. Je to normalne.
@sajmonka_1216 ďakujem.. dosť ma to vydesilo
@reela teda ovulaciu som nikdy necítila. a som prekvapená aj intenzitou aj tým ze som ich vôbec dostala keďže kojím na požiadanie a dosť často-myslela som že vtedy menzes nepride tak skoro
Ja som mala prvú MS až 9 mesiacov po pôrode. Bol riadne silný, že som ešte použila aj posledné zásoby popôrodných nohavičiek a vložiek. Ani z domu som nevychádzala čo som to každú chvíľu menila a chodila do sprchy.

Tiež som tak mala 4 mes po pôrode, povedali mi, že je to normálne