icon

Rektovaginálna fistula po pôrode

naty_123
11. nov 2025

Dievčatá som týždeň po ťažkom pôrode viac ako 100 stehov a mám pocit že mi dnes vyšla stolica cez pošvu. Idem zajtra za lekárom ale nemáte niekto s tým skúsenosti?

anonym_1512f8
11. nov 2025

100 stehov?:(((( to ako je možne ?😰 drzim ti palce :(((

janickadr
11. nov 2025

@naty_123 Ak je to pravda, tak ozaj ide o rektovaginalnu fistulu a bude pravdepodobne potrebna reoperacia, uz samozrejme v celkovej anesteze...

anonym_14923d
11. nov 2025

U mňa sa to riešilo našťastie nepotvrdilo, tiež sa ma pýtali či som nevidela stolice cez pošvy... ale hlavne mi hovorili že prísť.cim skôr ak čosi aby keby sa operuje alebo čo sa to nemuselo honit dokola,.ešte kým je to také čerstvé. Tiež som mala hrozne veľa stehov.....držím palce

vorkola
11. nov 2025

@naty_123 A mas aj bolesti ? Potom nam daj vediet ,akosi dopadla,zelam skore uzdravenie,,

naty_123
autor
12. nov 2025

Tak dnes som bola u lekára, dostanem vývod dočasne kým sa zahojim potom ma znova zasiju počkajú a potom výberu vývod

derdia
12. nov 2025
@naty_123

Tak dnes som bola u lekára, dostanem vývod dočasne kým sa zahojim potom ma znova zasiju počkajú a potom výberu vývod

@naty_123 a ty to beries uplne v pohode?
Kolko dni si po porode?
Kde si rodila? A preco taky tazky porod?

maminkadeticiek
12. nov 2025

Preboha!Drzim palce 🍀❤️

naty_123
autor
12. nov 2025
@derdia

@naty_123 a ty to beries uplne v pohode?
Kolko dni si po porode?
Kde si rodila? A preco taky tazky porod?

@derdia neberiem to v pohode ale čo mám robiť...

Týždeň

naty_123
autor
12. nov 2025

Malý nenaliehal temenom hlavy ale aj celovou časťou hlavne

simsalabim
12. nov 2025
@naty_123

@naty_123 drzim palce 🍀🍀🍀

derdia
13. nov 2025
@naty_123

@derdia neberiem to v pohode ale čo mám robiť...

Týždeň

@naty_123 drzim palce, a verim ze to zvladnes!!!bez nasledkov a ze vsetko bude ok. 🙏🙏🙏Zazila som pacientku ktorej zatvarali vyvod, tiez to mala po porode...
A potom sa cakalo kym zacala normalne mat stolicu...
Drzim palce!!! 🙏🙏🙏

naty_123
autor
14. nov 2025
@derdia

@naty_123 drzim palce, a verim ze to zvladnes!!!bez nasledkov a ze vsetko bude ok. 🙏🙏🙏Zazila som pacientku ktorej zatvarali vyvod, tiez to mala po porode...
A potom sa cakalo kym zacala normalne mat stolicu...
Drzim palce!!! 🙏🙏🙏

@derdia a všetko jej dobre dopadlo?

derdia
14. nov 2025
@naty_123

@derdia a všetko jej dobre dopadlo?

@naty_123 to uz neviem,ale verim, ze hej.