Riešenie ekzému na bradavkách počas dojčenia
Ahojte, dost chúlostivé téma…prosim vás netrápi niektorú ekzém na bradavkach? Kojím uz takmer 4 mesiace a z toho ma uz 2 mesiace trápi pravdepodobne ekzém na dvorcoch…začalo to malými fliacikmi, tie postupne začali svrbiet a zväčšovať sa …na radu laktacnej som skúšala citrovital a olivový olej ale uplne bez účinku, dávam teda bepanten ale mam pocit ze tiez neúčinkuje…chvilu to mam lepsie a chvilu sa idem uplne doskrabat..snažím sa byt stale bez podprsenky, ale teraz v lete je to ťažké, este ked sa človek potí…návštevu kožnej stale odkladam 😫 tak by ma zaujímalo ci nemal niekto podobnú skúsenosť…prvé dieťa som kojila rok a nic take som nemala…Dakujem
Ja by som to skôr tipla na kandidu ci pliesen. Ekzém to skôr nebude ak je to len tam.
Treba ist k lekarovi s tym a nasadia poriadne lieky. Akoze toto by som neriskovala len tak nejakou domacou liecbou
Ja by som to skôr tipla na kandidu ci pliesen. Ekzém to skôr nebude ak je to len tam.
@domak2 ja mam nejaky typ ekzemu v tehu a je to len na jednom mieste. Suvisi s hormonmi. Ak to neprejde tak nejak zvonku liecbou, tak idem na prednison. Cize moze byt aj iba lokalne. Ja som musela mat aj atb kvoli prave sekundarnej infekcii. Viac v nemocke ako doma

Mne toto pomohlo, mala spm tiež niečo také exémovité- proste veľmi suché, až šúpajúce sa miesta… vyskúšaj, ale ak by sa to nelepšilo išla by som za kožnou