Silná menštruácia po pôrode
7. jan 2026
Od pôrodu prebehli 2 roky, a odvtedy mam menštruaciu strašne silnú ( niekedy aj zrazeniny)..U gyn.som bola v oktobri vyšetril ma , urobil sono aj CIT a všetko OK. Má tu niektora podobný problém? Čo vám pomohlo?
anonym_3761b0
•
7. jan 2026tiež to mám extrém bolesť aj frekvenciu toku
nosim maxi tampon aj vložku a menin každú hodinu je to masaker hlavne prvé dni
na noc si davam pod seba podložku
nepomože nič aspoň mne nie , na bolesť viem ako nato
anonym_64b42d
•
8. jan 2026Ahojte nemam podobny problem a urcite ho nechcem zlahcovat ak nieco prirodne tak alchemilka? Alebo vellena?

@kika541996 Ahoj, ja som po prvom tehu mala hneď po šestonedeli problém, ze som krvacala, každý 1, 5 týždňa pár dní. Nasadila mi dr. antikoncepciu, o 5m po prvom pôrode som napriek tomu otehotnela, a od druhého pôrodu prešlo už 5r a pár mesiacov a menštruáciu mam extrémne silnú a zrazeniny mam tiež, a nechce to prejsť ani za svet. Teda u mňa sú prve 2-3 dní extrém. Na noc si dávam pod seba plachtu nepremokavu, už keď sa mi blíži termín a počas MS ju tam mám, pretože... však ti nemusím hovoriť. Je to proste extrém. Plus hnusne bolesti. Co predtým som ani nevedela, že MS mám.
Neviem čo na to pomáha, ale mne zjavne nič. Ale dúfam sa tu niektorá nájde co má super trik ako si pomôcť