icon

Skúsenosti s krémom Mastu po pôrode

22. máj 2025

Ahojte mate skusenosti s tymto kremom? Po porode sa mi nejak vykukol, nikdy som problem nemala. Sem tam tuhsia stolica ale ja moc pitny rezim nie sme kamosi. Vela ludi radi tuto masticku, ze 2-3 dni a mali pokoj.
Ake su Vase skusenosti, som cca 3 mesiace po 2hom porode a nikdy som s tymto pred tym problem nemala 🤷‍♀️

kavasmliekom
22. máj 2025

Mne to nepomohlo. Až detralex tablety, plus krém proctoglyvenol a capiky proctoglyvenol. A po veľkej potrebe som sa doma sprchovala a mimo domu utierala vlhcenymi utierkami z lekárne s dubovou kôrou. Ale ja som to mala až na operáciu. Po tabletkách do týždňa bolo dobre a už sa to nevrátilo

vorkola
22. máj 2025
@kavasmliekom

Mne to nepomohlo. Až detralex tablety, plus krém proctoglyvenol a capiky proctoglyvenol. A po veľkej potrebe som sa doma sprchovala a mimo domu utierala vlhcenymi utierkami z lekárne s dubovou kôrou. Ale ja som to mala až na operáciu. Po tabletkách do týždňa bolo dobre a už sa to nevrátilo

@kavasmliekom Prosim ta,pises po tabletkach ,tych detralex ,? ,lebo aj ja mam ale ozaj strasne bolesti Dakujem

oli18
23. máj 2025

Masti na hemoroidy je milion. Je na tebe, ktoru kupis. Nie je zaruka, ze co pomohlo inemu, pomoze aj tebe. Ako vo vsetkom.

nevenka
23. máj 2025

Mne pomohol Hemostop gel, po Mastu a Factu som mala len zhorsene svrbenie, stipalo. Hemostop aj stipal na zaciatku troska, ale za par dni sa mi to pekne stiahlo a bol pokoj.