icon

Skúsenosti s krvácaním po kyretáži

28. okt 2025

Dobry den. Som po kyretazi tyzden. Hned po zakroku som mala krvacanie, ktore skoncilo, asi 2-3 dni sa nic nedialo a teraz mi nastupili bolesti v krizoch a opat krvacam. Pri prepustani som mala v sprave, ze pri krvacani cervenou krvou kontaktovat nemocnicu, pri odchode a podpisovani spravy som sa pytala sestry, ze ako dlho mam ocakavat krvacanie, povedala ze asi ako sestonedelie. Ake su vsse skusenosti prosim? Treba volat do nemocnice ci to je teda ok? Info od sestry a v sprave sa mi zdaju protichodne ale mozno si to len ja zle vysvetlujem.

ivik4
28. okt 2025

Mna aj kamosku zle vycistili tak museli este raz 🙄😵‍💫😵‍💫. Lenze zo mna sli obrovske zrazeniny a bola som na zemi od bolesti az. Vsak sa ozvi a mozno Ta zavolaju na kontrolne sono
Ale ano, mozes krvacat aj dlhsie a vsetko je ok

anonym_e734a3
28. okt 2025

Ja som po kyretáži mala v ten prvý deň krvácanie a potom asi týždeň špinenie.

anonym_f8550f
28. okt 2025

Ja som krvacala/spinila asi 2 tyzdne

anonym_53582b
2. nov 2025

@anonym_autor ja som krvácala 2 dní asi po kyrete, potom po asi 5 dňoch som začala krvácať znova, to trvalo asi 4 dni. Potom to bolo také spinenie. Po kyretazi sa maternica sťahuje naspäť, neviem teda dôvod kyretaze, ale môžeš krvácať aj na striedačku. Ak nemáš silné bolesti, nejdú z teba zrazeniny a nekrvacas silno, je to normálne. Nepíšeš tieto detaily, tak snáď to bude ok