Skúsenosti s kúpeľmi po potratoch a hysteroskopii
Ahojte prosím máte niektorá skúsenosti s liečebným pobytom(kúpele) v kategórii B po opakovaných potratoch pri neplodnosti poprípade po hysteroskopii? Boli ste? Lekár vám vypísal žiadanku? Dlhšie nad tým premýšľam po všetkých tých veciach čo som si presla ale môj doktor mi povedal že nebudem mať nárok ani na Bcko kategóriu (čiastočne hradenú ) tak som celkom sklamaná 🫣 Ďakujem za každú info.
@patriciaa_ to vám povedal gynekolog? Ja som bola po 2 potratoch a normálne mi vypísal žiadanku do Lúčok ako skupina B
@nairobi áno práve som s ním dotelefonovala :/ ... Ako skoro po potratoch ste bola v kúpeľoch? Posledný potrat som mala v 7/25
@nairobi áno práve som s ním dotelefonovala :/ ... Ako skoro po potratoch ste bola v kúpeľoch? Posledný potrat som mala v 7/25
@patriciaa_ hned ako som potratila druhýkrát som to riešila s lekárom a o pol roka som uz nastupovala na kúpeľnu liečbu,,, skôr sa nedalo,lebo boli plní
@patriciaa_ hysteroskopia nie je dovod na kupele... je to rutinny zakrok.. podla toho co pises, by som bola za poslednych 5 rokov v kupeloch 2x do roka... malokedy sa potrat schvali ako indikacia na kupele... mozno max na Bcko... ale za vyskusanie nic nedas... co som bola teraz ja aj kamoska v luckach, gynekologicke veci co tam boli baby, vsetky po operacii

@patriciaa_ to vám povedal gynekolog? Ja som bola po 2 potratoch a normálne mi vypísal žiadanku do Lúčok ako skupina B