Skúsenosti s používaním Aniballu a ako na bolesť?
Ahojte som v 37 týždni. Pár dni cvičím s aniballom ale mám pocit že mi to veľmi nejde. Po prvé dosť má to boli dala som najviac 7 stlačení a prejde to ale pár minút musím predýchať bolesť neviem či som len veľmi citlivá alebo prečo. A ďalšia vec nejde mi to ani veľmi vytlačiť. Veľmi ťažko a aj to boli. Pritom sa snažím a myslím že robím všetko aj s tým dýchaním tak ako sa má. Viete mi prosím poradiť? Mali ste niektorá podobný problém ?
Mas to poriadne nagelovane? Myslim naozaj poriadne. Aj pri vchode daj kopu gelu, aj na cely Aniball. A ak boli, skus o tyzden, alebo necvic! A nenahanaj objem, ide o uplne ine veci... Ak aj nebudes cvicit, telo pri porode ma uplne iny koktejl hormonov, ktore maju vplyv na porodne cesty. Aniball ok, ak chces, ide to, nepokazis nic... Ale nie za takychto okolnosti.
@anonym_3d5135 no áno myslím že dávam dosť gelu a problém nieje keď to ide dnu, to aj nafuknem na 2 ale ako si to v sebe potom nafukujem aj keď idem pomaly postupne. Mám až takú bolesť že to cítim v chrbte a popravde má to aj vyľakalo trosku že keď nezvládnem toto ako chcem zvládnuť pôrod. Neviem alebo keby znížim počet stlačení že zase na 5?
@anonym_3d5135 no áno myslím že dávam dosť gelu a problém nieje keď to ide dnu, to aj nafuknem na 2 ale ako si to v sebe potom nafukujem aj keď idem pomaly postupne. Mám až takú bolesť že to cítim v chrbte a popravde má to aj vyľakalo trosku že keď nezvládnem toto ako chcem zvládnuť pôrod. Neviem alebo keby znížim počet stlačení že zase na 5?
@alzbeta_v ved jasne, a si navyse len 37tt, prirodzeny porode este moze byt otazka mesiaca... Fakt lepsie pomaly, tam sa nie je kam nahlit. AK VOBEC. Neboj sa, telo sa pocas porodu uplne inak sprava.
Treba asi menej nafuknut ked to nevies vytlacit ..je tu na to aj skupina,.ktora sa venuje cviceniu s aniballom
@alzbeta_v urcite skus ubrat, ked to boli. Menej je niekedy viac. Cez ostru silnu bolest by som nesla ✊

Mas to poriadne nagelovane? Myslim naozaj poriadne. Aj pri vchode daj kopu gelu, aj na cely Aniball. A ak boli, skus o tyzden, alebo necvic! A nenahanaj objem, ide o uplne ine veci... Ak aj nebudes cvicit, telo pri porode ma uplne iny koktejl hormonov, ktore maju vplyv na porodne cesty. Aniball ok, ak chces, ide to, nepokazis nic... Ale nie za takychto okolnosti.