Špinenie a výtok dva mesiace po pôrode
Ahojte. Som 2 mesiace po porode a musim nosit intimku, pretoze mam stale vytok. Je zlty, nie je to klasicky biely vytok, aky som predtym obcas mavala. Bola som na kontrole po 600nedeli a samozrejme, ze som sa na to nespytala, pretoze som riesila iny vaznejsi problem a na toto som uplne zabudla. Ano, mozem jej zavolat, ale predtym sa chcem tu spytat, ci s tym mate niektora skusenost, ci je to stale poporodne cistenie.
Mas uz cyklus? Ja som po porode mala takyto "iny" do zlta vytok, kym mi cyklus nenabehol (dojcila som, takze to trvalo vyse roka) a vsetky vysledky boli v poriadku....ked sa rozbehol cyklus, aj vytok sa zmenil na "normalny".... takze to sposobovali hormony
@tamvtme nie nemam este cyklus a tiez dojcim. Niekedy mam pocit, ze prave pocas dojcenia citim ako sa vytok tvori. Mozno to fakt moze suvisiet s hormonmi. O mesiac idem na preventivku, tak to uz vydrzim.

Daj dalsi termin u gyn, mozno nejake zvysky, mozno normal. Urcite radsej dat toto pozriet, spravit kultivaciu. Bez toho ani my nevieme, co to moze byt