icon

Špinenie po sekcii

24natalia11
18. máj 2025

Ahojte. Som 5 mesiacov po sekcii. Tri mesiace po som dosta menzes ktorý chodí pravidelne, bez žiadnych problémov. Nedojcim..avšak teraz sa mi stalo ze som len cca 20ty deň cyklu a začala som spinit, občas sa ukáže malinko krvy, ale nie takej jasnej cervenej
To spinenie začalo, keď som sa trepala s vajičkom co ma cca 12 kg na tretie poschodie. Keď som prišla domov prišlo spinenie, ale neviem teda ci to s tým súvisí. Chcela by som ísť doktorovi, lenže on ma tento týždeň dovolenku a zastupujuci berie len akútne stavy..
To spinenie s obcasnou krvou mam už 4 dní a pozorujem ze je toho viac keď sa ohybam alebo teda keď si namaham podbrusko..
Mate niekto skúsenosti co to môže byť?

1aduliatko1
18. máj 2025

@24natalia11 mne tak zacina menzes niekedy, ze 3 dni pred spinim, kym sa mi riadne rozbehne. Ale radsej zbehni k dr.,kedze si este skoro po cisarskom.

mius23
11. jún 2025

Ja som tiež pomaly 5 mesiacov po tretej sekcii zároveň aj so sterilizáciou a prvú menštruáciu som dostala teraz v máji po Duphastone, ktorý mi dala dr. na vyvolanie menštruácie, keď prišla bola hrozne silná a trvala 10 dní, po týždni od skončenia menzesu opäť špinim, už je to druhý deň. Riešila si to s doktorkou? Mne ak to neprejde, budem volať svojej dr.

24natalia11
autor
12. jún 2025
@mius23

Ja som tiež pomaly 5 mesiacov po tretej sekcii zároveň aj so sterilizáciou a prvú menštruáciu som dostala teraz v máji po Duphastone, ktorý mi dala dr. na vyvolanie menštruácie, keď prišla bola hrozne silná a trvala 10 dní, po týždni od skončenia menzesu opäť špinim, už je to druhý deň. Riešila si to s doktorkou? Mne ak to neprejde, budem volať svojej dr.

@mius23 áno, bola som u doktora po 2 tyzdnoch slabeho krvácania. Na sone všetko v poriadku, poved ze to musí byť hormonálne. O týždeň keď to neprestalo čiže po 3 tyzdnoch krvacania alebo spinenia, striedavo sa to..užívam norethisteron na zastavenie. Keď vysadim, mala by prísť menštruácia a potom by to už malo byť všetko v poriadku...ale uvidíme no ci sa mi to bude opakovať alebo sa to pekne upravilo