icon

Stehy po resekcii septa

26. okt 2025

ahoj, mám teraz 2 mesiace po resekcii pošvového septa a sili ma vstrebavacími stehmi. po kontrole u lekára je všetko ok a stehy už žiadne vo vnútri nenašiel. s priateľom sme skúsili sexovať ale keď do mňa zašiel tak hovoril že ho tam niečo skrabe, prstom som si to tiež potom nahmatala. myslite ze to môžu byt ešte stehy alebo je to zjazvená tkan.

kiki68
26. okt 2025

@anonym_autor ist ku gyn/ nemocka a vyberu to, moje telo ma presne tento problem. Nez to nezarastie. Mne jeden zarastol skoro. Cize musel to prepichnut a tak vytiahnut. A to bolo iba drobne sitie po porode, vraj sa mali rozpadnut, ani prvy a ani druhy to neslo samo, musel zo dat von lekar a jeden som dala ja manikurkami

autor
26. okt 2025
@kiki68

@anonym_autor ist ku gyn/ nemocka a vyberu to, moje telo ma presne tento problem. Nez to nezarastie. Mne jeden zarastol skoro. Cize musel to prepichnut a tak vytiahnut. A to bolo iba drobne sitie po porode, vraj sa mali rozpadnut, ani prvy a ani druhy to neslo samo, musel zo dat von lekar a jeden som dala ja manikurkami

bola som v nemocnici kde mi to sili a lekar nič nenašiel vraj som si to len vsugerovala a partnera vraj nič skrabať nemôže. už som z toho zúfala. po šiestich nedeli už sme spolu mohli začať spať a potom toto. najprv sprava zo nie som schopná odnosiť dieťa, tak si budeme podávať zadosť o adopcii (no teraz asi len ja) a teraz to nejde ani so sexom. s priateľom som sa teraz nejako vzdialili. prídem si ako žena uplne k ničomu

kiki68
26. okt 2025
@anonym_autor

bola som v nemocnici kde mi to sili a lekar nič nenašiel vraj som si to len vsugerovala a partnera vraj nič skrabať nemôže. už som z toho zúfala. po šiestich nedeli už sme spolu mohli začať spať a potom toto. najprv sprava zo nie som schopná odnosiť dieťa, tak si budeme podávať zadosť o adopcii (no teraz asi len ja) a teraz to nejde ani so sexom. s priateľom som sa teraz nejako vzdialili. prídem si ako žena uplne k ničomu

@anonym_autor Skus ineho lekara, mozno svojho gyndosa.

autor
26. okt 2025
@kiki68

@anonym_autor Skus ineho lekara, mozno svojho gyndosa.

@kiki68 môj gyndos má práve ordináciu pri nemocnici. bola som už pri 3 rôznych gynosoch a ani jeden nič nezistil. zo vraj je všetko v poradku. teraz ľutujem že som na tú resekciu vôbec sla.

kiki68
26. okt 2025
@anonym_autor

@kiki68 môj gyndos má práve ordináciu pri nemocnici. bola som už pri 3 rôznych gynosoch a ani jeden nič nezistil. zo vraj je všetko v poradku. teraz ľutujem že som na tú resekciu vôbec sla.

@anonym_autor mozno skus dildo a tak to doslova odtial mechanicky dat prec. Mne gyn takto nasiel jeden vonkajsi zarasteny steh, nechcel to uz prepichnut, tak mi povedal, ze keby mam problem nech s tym Leidens prepichne to hlbsie. Zjavne pri sexe to vypadlo, uz to tam neni. Uz to necitim rukou, pri zatlaceni na to miesto. Mozno takto to dostat von mechanicky. To ma napadlo

jazula
26. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Možno zjazvenie…skús zájsť za gynekologickou fyzio, oni vyšetrujú a ošetrujú aj vnútri. Mne tak ošetrila jazvy po operácii, že ma prestali sj kríže bolieť, čo som mala ako následok…