icon

Vznik strií pol roka po pôrode

26. feb 2025

Ahojte máte niekto skúsenosť že sa vám strie objavili až pol roka po pôrode? Rodila som v auguste a počas tehotenstva som pribrala 11 kíl, váhu mám svoju už asi 4 mesiace no teraz sa mi začali objavovať červené strie okolo pása. Nechápem že po pôrode som nemala žiadne. Celkovo mám však každú zimu extrémne vysušenú pokožku po celom tele, môže to byť tým? Lebo váha sa mi nijako nezmenila a ešte som sa s tým nestretla

lenvam
26. feb 2025

Odfot

dixitka
26. feb 2025

Bez zvýšenia váhy sa ti strie určite spraviť nemohli. Nie sú to skôr žilky - metličky?

nin12345
26. feb 2025

Nemala si ich predtym uz a teraz len sfialoveli?

autor
27. feb 2025

Nejde mi to veľmi dobre zachytiť ale predtým som tam nemala nič a v skutočnosti je to červené

lenvam
27. feb 2025

Mne to ako strie nepride

andrejkap123
27. feb 2025

Rodila som tiez tento august, pribrala som skoro 24kg. Uz mam naspat svoju vahu a ziadne strie nemam. Podla mna je nemozne aby sa ti strie teraz uz robili… to bude nieco iné ako pisu. Kozny?

autor
27. feb 2025

Fakt myslite že to nie sú strie? Podľa mňa by mohli byť len fakt je ťažké to zachytiť 😕 neviem čo iné by to mohlo byť lebo žiadne problémy nemám, ani to nebolí nesvrbí 🤷‍♀️ a aj to vyzerá tak “popraskane” akoby

judit47
27. feb 2025

Poriadne sa kremuj par dni, podla mna je to len koza sucha zacervenana🙂

lenvam
27. feb 2025

podľa prvej foto to siaha až voľakde na rebra. Ako píšu mne to tiež príde ako popraskané žilky. Toto sú strie