Zlepšenie vzhľadu pŕs po dojčení dvoch detí
Malm 28 rokov a odkojila som dve deti. Nikdy som nemala extra veľké prsia, ale aspoň ako tak držali tvar. Predstavte si uši loveckého psa. Tak teraz moje prsia vyzerajú. Dá sa tento stav napraviť inak ako plastickou operáciou do ktorej sa mi nechce investovať ani čas, ani peniaze? Krémy, cvičenie, voľačo?
Nepomoze nic, len plastika, ved preto slachticne a kralovne davali svoje deti dojkam. Je male percento zien, ktore si zachovaju tvar prs aj po kojeni.
Trochu pomôže pribrať, aby boli plnšie🤭 inak už s týmto veru nič.
presne, bud plastika alebo pribrat
Nepomoze nic, len plastika, ved preto slachticne a kralovne davali svoje deti dojkam. Je male percento zien, ktore si zachovaju tvar prs aj po kojeni.
@tenerifka prsia sa zmenia tehotenstvom a pôrodom. Kojenie na to až taký vplyv nemá, ak sa po pôrode naleju aj tak potom splasnu aj keď žena dalej nekoji. Slachticne mali iné dôvody, bralo sa to ako pod úroveň a mali za úlohu byť čo najskôr znova tehotné.
@tenerifka prsia sa zmenia tehotenstvom a pôrodom. Kojenie na to až taký vplyv nemá, ak sa po pôrode naleju aj tak potom splasnu aj keď žena dalej nekoji. Slachticne mali iné dôvody, bralo sa to ako pod úroveň a mali za úlohu byť čo najskôr znova tehotné.
@domak2 ....mne nič nesplaslo.Nekojila som vobec
Okrem plastiky, rapídneho nabratia hmotnosti, pomôže už len ďalšie tehotenstvo 🤣 (neviem či toto si chcela počuť)
Kojila som minimálne, nič mi nespľaslo, v 44 gravitácia zatiaľ nepôsobí.
@tenerifka je síce pravda, že šľachtické mali dojky, avšak ono tam nejde výlučne o dojčenie, takže prsiam to vždy nepomohlo.
Prsia sa menia už počas tehotenstva a občas to nedopadne dobre..
Okrem plastiky, rapídneho nabratia hmotnosti, pomôže už len ďalšie tehotenstvo 🤣 (neviem či toto si chcela počuť)
@lenkakravcova ďakujem ale nie 😂
@beronsche ja tak isto. Dojcila som spolu 5 rokov a nic mi neovislo. Ale nikdy som nemala velke prsia ani sa mi v tehotenstve ani pocas dojcenia extra nezvacsili.
@doriiis to ti gratulujem. Ved je veľa žien co par dni po pôrode môžu ísť na módnu prehliadku ako by ani nerodili. Ale veľa žien sa dava dokopy ešte roky. Ak máš nábeh na to ze ti ovisnu, tak proste ovisnu, ak nie, môžeš kojit aj 10 rokov v kuse 😁
Ahoj,orporuxam pridať sa do skupiny na MK silikónové prsia. Riešia sa tam aj úpravy. Ja mám tiež jednu po pôrode za sebou
Verím že tam nájdeš veľa nových informácií 🌼 držím palce. Mne žiaľ tiež iné nepomohlo,len operácia mastopexia.
Mne pomohlo cvicenie. Ale nie ze doma na koberci. Pravidelne fitko s trenerom, takym, co vie, co robi. Plus som trochu pribrala a mam prsia lepsie ako pred kojenim. Ale teda nemam zas Dcka… s takymi B-C sa da pracovat myslim.
@doriiis Ani mne a dokonca ich mám krajšie a pevnejšie ako predtým a to som aj schudla cez 20kg a prsia ostali krásne...ale poznám mladé ženy, do 25 rokov, ktoré prsia majú vážne ovisnuté, dlhé...a pritom nie sú modelky, ale majú aj nadváhu....a aj tak si to odniesli prsia....🤷♀️

Nič okrem plastiky nepomôže.