icon

Zvládanie popôrodnej depresie

julianula
5. mar 2025

Ženy mam 8 ročného syna a teraz mesačného syna, aj pri prvom synovi som mala depresiu ale nebola taká silná... Tu to tiež celkom zvládam ale dnes je to hrozne, pocit na zblaznenie myslela som že sa asi zbláznim doslova, potom pocit že ublížim môjmu synovi, pritom není placlivy, hrozny pocit... Mala som aj depresiu pred troma rokmi liečila som sa, dva roky bol bez problému a teraz opäť... Mám aj termín ale nedá sa skôr ku psychiatrovi až 27 marca... Ako tieto myšlienky zvládať takéto niečo však je to hrozne mat takéto pocity

luccija
5. mar 2025

@julianula môžeš ísť aj na urgent, keď to je veľmi zle zavolajú psychiatra

pribinak
5. mar 2025

@julianula zlatko ak by to bolo vrlmi veľmi zle, chod na pohotovosť

kiki68
5. mar 2025

Mozes na urgent do nemocky, dokonca aj na porodnici by mali vediet zavolat psychiatra z oddelenia. Nemusis cakat ambulantne ked treba hned lieky

leonakr
5. mar 2025

@julianula buď silná .viem čo prežívaš.Nieco obvodný lekár by ti nevedel predpísať?Benzáče alebo pod?

k47
5. mar 2025

Aj ja som bola inštruovaná v pôrodnici, že ak prídu takéto stavy, tak treba ísť cez centrálny príjem. Nečakaj na termín (ale kľudne si ho nechaj). Je to akútny stav ako každý iný a zaslúži si neodkladné riešenie.

krasneleto
5. mar 2025

je skvele, ze si zatial panom situacie= uvedomujes si, ze to na teba znova lezie. nevahaj, zober spravu, co ti pomohlo nech ti predpisu. 27 je daleko.. drzim palce

zobaka
5. mar 2025

mne to pride, ze mas hrozne uzkosti, ktore vyustuju do nutkavych myslienok, aspon nieco na ukludnenie keby ti obvodny dal

kiki68
5. mar 2025

@k47 presne, oni vedia co maju robit, nie su blbeckovia v tej nemocke ( cest vynimkam)