Zvládanie popôrodnej depresie
Ženy mam 8 ročného syna a teraz mesačného syna, aj pri prvom synovi som mala depresiu ale nebola taká silná... Tu to tiež celkom zvládam ale dnes je to hrozne, pocit na zblaznenie myslela som že sa asi zbláznim doslova, potom pocit že ublížim môjmu synovi, pritom není placlivy, hrozny pocit... Mala som aj depresiu pred troma rokmi liečila som sa, dva roky bol bez problému a teraz opäť... Mám aj termín ale nedá sa skôr ku psychiatrovi až 27 marca... Ako tieto myšlienky zvládať takéto niečo však je to hrozne mat takéto pocity
Mozes na urgent do nemocky, dokonca aj na porodnici by mali vediet zavolat psychiatra z oddelenia. Nemusis cakat ambulantne ked treba hned lieky
Aj ja som bola inštruovaná v pôrodnici, že ak prídu takéto stavy, tak treba ísť cez centrálny príjem. Nečakaj na termín (ale kľudne si ho nechaj). Je to akútny stav ako každý iný a zaslúži si neodkladné riešenie.
je skvele, ze si zatial panom situacie= uvedomujes si, ze to na teba znova lezie. nevahaj, zober spravu, co ti pomohlo nech ti predpisu. 27 je daleko.. drzim palce
mne to pride, ze mas hrozne uzkosti, ktore vyustuju do nutkavych myslienok, aspon nieco na ukludnenie keby ti obvodny dal

@julianula môžeš ísť aj na urgent, keď to je veľmi zle zavolajú psychiatra