icon

Ako sa starať o muškáty?

mimka795
Dnes o 06:03

Prosim poradte co s tymi muskatmi. Su to 2 kvetinace, v 1 sa krasne rozrastli listy a v 2 to vyzera velmi biedne. Dakujem pekne

anonym_48ff2f
Dnes o 06:10

@mimka795 o chvíľu ti @viestta staršia určite poradí🙂

anonym_b1ba61
Dnes o 07:00
@anonym_48ff2f

@mimka795 o chvíľu ti @viestta staršia určite poradí🙂

@anonym_48ff2f tak sa rovno opytam aj ja, ked uz bude odpovedat 🙂... co robit so zltymi okrajmi listov muskatov?

viestta
Dnes o 07:12

Muskaty uz dlho nepestujem, liezli mi na city opadane lupienky kvetov, ale v principe, vela slnka, menej vody, medzi zalievkami musia preschnut a pravidelne prihnojovat tekutym hnojivom na muskatya balkonove kvety, najlepsie kazdy tyzden polovicnym riedenim ako je napisane na etikete

0silvia0
Dnes o 07:22

@mimka795 ja pestujem muškáty, moje ani nemajú veľa slnka, mám ich na východnej strane, zabúdam ich polievať, občas im strčím do kvetináča tie tyčinkové hnojivá, mňa to nebaví riešiť. A mám ich pekné, kvitnú, nič im nechýba. Olamujem odkvitajúce kvety.

anonym_88a9c7
Dnes o 08:02

Hnojim pravidelne a tiez necham preschnut (v skutocnosti zabudnem poliat). Tento rok, co pozeram po okoli, maju dost biedne kvety v oknach a to skoro vsetky druhy. Aj v kvetinarstve hovorili, ze dlho bola zima a hned skok do velkeho tepla. A takto sa to strieda.