Ako zachrániť fikus pred opadávaním?
Prosím poraďte mi ako ďalej s ním, mal lepkavé lístky, ktoré som pracne všetky vyumývala a postriekala nakoľko mal na sebe škodcov ale s odstupom času to robí znova a neviem, čo ešte môžem robiť. Na foto vidieť, co sa s ním deje. Mám ho presadit? Alebo čím postriekať aby mu tie malé hnusobky neškodili. Ďakujem
no ked boli vosky hore tak budu aj na korenoch. Vyber ho z kochloka a kukni
Co to bolo za skodcov? Ked to boli vlnatky alebo puklice tak treba postreky opakovat s odstupom 10 - 14 dni, a preliat postrekom aj hlinu v kvetinaci. Ono na vsetky bezne skodce treba postreky opakovat. Skus Mospilan alebo Karate, cokolvek co zozenies v malom baleni a budes vediet rozrobit primerane mnozstvo. Na puklice aj vlnatky bol ucinny Careo Substral ale uz nepredavaju ani tycinky ani granulat na zapracovanie do pody, mam pocit, ze sa uz predava len rozrobeny roztok v rozprasovaci
Tie vyhony, ktore maju zlte listy preba ostrihat, to uz nic nezachrani
@viestta ďakujem
no ked boli vosky hore tak budu aj na korenoch. Vyber ho z kochloka a kukni
@martinmmartin ďakujem, skúsim aj to pozrieť

Co to bolo za skodcov? Ked to boli vlnatky alebo puklice tak treba postreky opakovat s odstupom 10 - 14 dni, a preliat postrekom aj hlinu v kvetinaci. Ono na vsetky bezne skodce treba postreky opakovat. Skus Mospilan alebo Karate, cokolvek co zozenies v malom baleni a budes vediet rozrobit primerane mnozstvo. Na puklice aj vlnatky bol ucinny Careo Substral ale uz nepredavaju ani tycinky ani granulat na zapracovanie do pody, mam pocit, ze sa uz predava len rozrobeny roztok v rozprasovaci
Tie vyhony, ktore maju zlte listy preba ostrihat, to uz nic nezachrani