icon

Kde kúpiť kvalitné izbové rastliny bez škodcov?

Včera o 09:33

Dobrý deň, rada by som rozšírila svoju zbierku izbových rastlín.
Pár krát som kúpila kvety v Kauflande, ale neprežili väčšinou.
Minule som si na kvete z OBI doniesla molice.
Nemáte overenú nejakú www stránku?

adiranka
Včera o 09:39

ja som kupovala uz aj v kauflande a aj v obi a zakazdym fajn. to ze niektore neprezili nie je ich vinou 😀 skus teda normalne v kvetinarstve nejakok miestnom.

autor
Včera o 09:40
@adiranka

ja som kupovala uz aj v kauflande a aj v obi a zakazdym fajn. to ze niektore neprezili nie je ich vinou 😀 skus teda normalne v kvetinarstve nejakok miestnom.

@adiranka No, asi to nebolo ich vinou, priznávam 🙂

pupi14
Včera o 09:41

ja kupujem tam, kde sa mi zapáčia, nemám nejaké špecifické obchody. už sa mi stalo, že mi došli online aj s mravcami, ale inokedy zas z toho istého obchodu prišli nádherné...

autor
Včera o 09:43
@pupi14

ja kupujem tam, kde sa mi zapáčia, nemám nejaké špecifické obchody. už sa mi stalo, že mi došli online aj s mravcami, ale inokedy zas z toho istého obchodu prišli nádherné...

@pupi14 Ja by som asi chcela skúsiť eshop - máš nejaký overený prosím?

janka_266
Včera o 09:47

mne sa osvedčilo ich hneď presadiť do nového substrátu, tie, pri ktorých som to nespravila vykázali známky úmrtia skôr ako iné :D

mimaapeto
Včera o 09:50

mám z lidla a klop klop sú krásne+ merkury market a úplne v sa im darí... už som ich ja presádzala a ujali sa aj po presadední....

bg92
Včera o 10:22

Napr plantizia
Treba v obchode skodcov proiadne skontrolovat, su tam aj zdrave kusy, ale ked vidim v hornbachu a obi kvety od hora po spodok obsypane strapkami len krutim hlavou

sissy27
Včera o 13:34

@anonym_autor no ak neprezili, tak to nebola chyba kauflandu… ja mam rozne - lidl, obi, hornbach, ikea, velkosklad, sukromne osoby… vypestovane z odrezkov, zo semien… jednu som nasla pri smetnom kosi vo fitku 😅 a teda vsetko zije. Mozes kupit rastlinu v top stave z draheho obchodu, ale ked sa nevies o nu normalne postarat, tak do par tyzdnov je po nej.

kikusenka1
Včera o 19:47

www.50odtienovzelenej.sk odporúčam. Krásne zdravé rastliny. Nakupujem pravidelne