Prečo mojej rastline žltnú listy po presadení?
Polievaj menej. Ma dokopy (mozno) 3 korene a 3 listy a este aj velky kvetinac. Vela vody ho zabije. Uz to ma na male, ked mu zltnu listy
Polievaj menej. Ma dokopy (mozno) 3 korene a 3 listy a este aj velky kvetinac. Vela vody ho zabije. Uz to ma na male, ked mu zltnu listy
@viestta mozem poliat uz? 😂🙈 uz sa normalne bojim,vsetky kvety mi umieraju…zem je uz dost sucha
musis strcit prst do zeminy a zistis ci je preschnuta alebo este nie
@viestta do tristvrte prsta je suche,potom hlbsie citim vlhko este
@viestta do tristvrte prsta je suche,potom hlbsie citim vlhko este
@patrixxx23 preschnutie ustoji lepsie ako premokrenie, este ho nepolej
https://www.zahrada.sk/magazine/potosovec-zlaty...
@patrixxx23 preschnutie ustoji lepsie ako premokrenie, este ho nepolej
https://www.zahrada.sk/magazine/potosovec-zlaty...
@viestta ahoj,prepac ze ta zase otravujem,ale neviem prist na to co sa jej stalo..bazalka bola vnutri,pred par dnami som ju dala von,kedze zacalo byt pekne a ono sa jej pomalicky taketo flaky spravili..neviem ci to je nejaka plesen alebo zeby on slnka? Nikdy som to nevidela
@viestta ahoj,prepac ze ta zase otravujem,ale neviem prist na to co sa jej stalo..bazalka bola vnutri,pred par dnami som ju dala von,kedze zacalo byt pekne a ono sa jej pomalicky taketo flaky spravili..neviem ci to je nejaka plesen alebo zeby on slnka? Nikdy som to nevidela
@patrixxx23 vymrzla. Bazalka potrebuje teploty nad 15°
@patrixxx23 vymrzla. Bazalka potrebuje teploty nad 15°
@viestta och,no som myslela,ze spalene od slnka..no uz budem vediet,dakujem..isto v noci vymrzla,lebo cez den mame pekne,ale v noci je chladno
@viestta och,no som myslela,ze spalene od slnka..no uz budem vediet,dakujem..isto v noci vymrzla,lebo cez den mame pekne,ale v noci je chladno
@patrixxx23 bazalka moze ist von vtedy ked paradajky, da sa aj skor, ale ked su chladne noci, treba ju dat dovnutra

@patrixxx23 ja polievam tak raz z mesiac keď si spomeniem že ju mám a je okej. Podľa mňa moc vody. Daj jej chvíľu oddych