icon

Prečo mojej rastline žltnú listy po presadení?

patrixxx23
16. mar 2026

Pred par dnami som ju zasadila do zeme,predtym bola vo vode,kde pekne zapustila korene..preco zacali zltnut listy? Polievam 1krat tyzdenne..dakujem

Prečo mojej rastline žltnú listy po presadení?
anonym_07334a
16. mar 2026

@patrixxx23 ja polievam tak raz z mesiac keď si spomeniem že ju mám a je okej. Podľa mňa moc vody. Daj jej chvíľu oddych

viestta
16. mar 2026

Polievaj menej. Ma dokopy (mozno) 3 korene a 3 listy a este aj velky kvetinac. Vela vody ho zabije. Uz to ma na male, ked mu zltnu listy

patrixxx23
autor
26. mar 2026
@viestta

Polievaj menej. Ma dokopy (mozno) 3 korene a 3 listy a este aj velky kvetinac. Vela vody ho zabije. Uz to ma na male, ked mu zltnu listy

@viestta mozem poliat uz? 😂🙈 uz sa normalne bojim,vsetky kvety mi umieraju…zem je uz dost sucha

viestta
26. mar 2026

musis strcit prst do zeminy a zistis ci je preschnuta alebo este nie

patrixxx23
autor
27. mar 2026
@viestta

musis strcit prst do zeminy a zistis ci je preschnuta alebo este nie

@viestta do tristvrte prsta je suche,potom hlbsie citim vlhko este

viestta
27. mar 2026
@patrixxx23

@viestta do tristvrte prsta je suche,potom hlbsie citim vlhko este

@patrixxx23 preschnutie ustoji lepsie ako premokrenie, este ho nepolej
https://www.zahrada.sk/magazine/potosovec-zlaty...

patrixxx23
autor
30. mar 2026
@viestta

@patrixxx23 preschnutie ustoji lepsie ako premokrenie, este ho nepolej
https://www.zahrada.sk/magazine/potosovec-zlaty...

@viestta ahoj,prepac ze ta zase otravujem,ale neviem prist na to co sa jej stalo..bazalka bola vnutri,pred par dnami som ju dala von,kedze zacalo byt pekne a ono sa jej pomalicky taketo flaky spravili..neviem ci to je nejaka plesen alebo zeby on slnka? Nikdy som to nevidela

viestta
30. mar 2026
@patrixxx23

@viestta ahoj,prepac ze ta zase otravujem,ale neviem prist na to co sa jej stalo..bazalka bola vnutri,pred par dnami som ju dala von,kedze zacalo byt pekne a ono sa jej pomalicky taketo flaky spravili..neviem ci to je nejaka plesen alebo zeby on slnka? Nikdy som to nevidela

@patrixxx23 vymrzla. Bazalka potrebuje teploty nad 15°

patrixxx23
autor
30. mar 2026
@viestta

@patrixxx23 vymrzla. Bazalka potrebuje teploty nad 15°

@viestta och,no som myslela,ze spalene od slnka..no uz budem vediet,dakujem..isto v noci vymrzla,lebo cez den mame pekne,ale v noci je chladno

viestta
30. mar 2026
@patrixxx23

@viestta och,no som myslela,ze spalene od slnka..no uz budem vediet,dakujem..isto v noci vymrzla,lebo cez den mame pekne,ale v noci je chladno

@patrixxx23 bazalka moze ist von vtedy ked paradajky, da sa aj skor, ale ked su chladne noci, treba ju dat dovnutra