Ako odstrániť maďarský prízvuk?
Ahojte,
Kto by mi vedel s tym pomoct?
Dakujem!
Online. Koľko dáš na hodinu?
@anonym_autor skus si nájsť priateľov a medzi nimi sa veľa rozprávať po slovensky
Online. Koľko dáš na hodinu?
@lukbe kolko by si chcela napísať hodinu.?
@anonym_autor hlasový pedagóg
Maďarský prízvuk je sexi. 😁
Podľa mňa stačí žiť v kraji, kde sa nerozpráva Maďarsky 😀 po rokoch v TT som už sem tam zvykol povedať tvrdo, naopak na východe som trochu zatiahol 😀 ono sa ten prízvuk nalepí, keď ho celý deň počúvaš
Maďarský prízvuk je sexi. 😁
@koniarova je hrozný. Celá maďarčina je dialekt čínštiny a patrí k najškaredším jazykom.
@koniarova je hrozný. Celá maďarčina je dialekt čínštiny a patrí k najškaredším jazykom.
@anonym_a4471e za mna nie, maďarčina je za mna lahsi jazyk ako napr nemčina a veru maďarčina je sexy jazyk 😂
@anonym_autor a prečo ho chceš odstrániť? Ved maď prízvuk je pekný, mne sa veľmi páči keď niekto hovorí s tým prizvukom😊
Môj manžel mal veľmi silný prízvuk a stačí pár rokov pri mne "slovenke" a prízvuk radikálne sa zmienil.
@anonym_autor inak ako byt dlhodobo v bezprizvukovom prostredi to bude tazke. Naopak, ked je clovek dlhsie v prizvukovo/narecovo vyraznejsom prostredi, ta "intonacia" sa pomaly nanho lepi (hoci to aj popiera, ini to spoznaju).
Otazne je, ci je to nevyhnutne zle, pokial nejde o profesionalne pouzivanie reci.
Mne príde ten prízvuk sexy 😃😃😃 pristane to aj ženám aj mužom
Uprimne? prizvuk budes mat vzdy. Ja zijem uz vyse 20 rokov v UK a stale mam prizvuk. Ja a ani nikto v mojom okoli s tym problem nema, je len mojou vyhodou, ze viem rozpravat viacero jazykmi. A robila som aj riadiacu funkciu.
Mne príde ten prízvuk sexy 😃😃😃 pristane to aj ženám aj mužom
@sszuzu8 Sexy? Asi si to spájaš s konkrétnou sexy osobou. Inak je niekedy iritujúci, smiešny až trápny.
odstráň z viet dĺžne čo tam v slovenčine byť nemajú a máš na 90% vyhrané

Najdi si slovenskeho partnera ;)