icon

Ako odstrániť maďarský prízvuk?

29. okt 2025

Ahojte,
Kto by mi vedel s tym pomoct?

Dakujem!

anonym_267d60
29. okt 2025

Najdi si slovenskeho partnera ;)

lukbe
29. okt 2025

Online. Koľko dáš na hodinu?

markusrasford
29. okt 2025

@anonym_autor skus si nájsť priateľov a medzi nimi sa veľa rozprávať po slovensky

markusrasford
29. okt 2025
@lukbe

Online. Koľko dáš na hodinu?

@lukbe kolko by si chcela napísať hodinu.?

sissy27
29. okt 2025

@anonym_autor hlasový pedagóg

koniarova
29. okt 2025

Maďarský prízvuk je sexi. 😁

matus229
29. okt 2025

Podľa mňa stačí žiť v kraji, kde sa nerozpráva Maďarsky 😀 po rokoch v TT som už sem tam zvykol povedať tvrdo, naopak na východe som trochu zatiahol 😀 ono sa ten prízvuk nalepí, keď ho celý deň počúvaš

anonym_a4471e
29. okt 2025
@koniarova

@koniarova je hrozný. Celá maďarčina je dialekt čínštiny a patrí k najškaredším jazykom.

stellarstar
29. okt 2025
@anonym_a4471e

@koniarova je hrozný. Celá maďarčina je dialekt čínštiny a patrí k najškaredším jazykom.

@anonym_a4471e za mna nie, maďarčina je za mna lahsi jazyk ako napr nemčina a veru maďarčina je sexy jazyk 😂

stellarstar
29. okt 2025
@koniarova

@koniarova súhlasím 😂

bielasovicka
29. okt 2025

@anonym_autor a prečo ho chceš odstrániť? Ved maď prízvuk je pekný, mne sa veľmi páči keď niekto hovorí s tým prizvukom😊

anonym_80a2db
29. okt 2025

Môj manžel mal veľmi silný prízvuk a stačí pár rokov pri mne "slovenke" a prízvuk radikálne sa zmienil.

madeincssr
29. okt 2025

@anonym_autor inak ako byt dlhodobo v bezprizvukovom prostredi to bude tazke. Naopak, ked je clovek dlhsie v prizvukovo/narecovo vyraznejsom prostredi, ta "intonacia" sa pomaly nanho lepi (hoci to aj popiera, ini to spoznaju).
Otazne je, ci je to nevyhnutne zle, pokial nejde o profesionalne pouzivanie reci.

sszuzu8
29. okt 2025

Mne príde ten prízvuk sexy 😃😃😃 pristane to aj ženám aj mužom

oslo1
29. okt 2025

Uprimne? prizvuk budes mat vzdy. Ja zijem uz vyse 20 rokov v UK a stale mam prizvuk. Ja a ani nikto v mojom okoli s tym problem nema, je len mojou vyhodou, ze viem rozpravat viacero jazykmi. A robila som aj riadiacu funkciu.

anonym_525bc5
29. okt 2025
@sszuzu8

Mne príde ten prízvuk sexy 😃😃😃 pristane to aj ženám aj mužom

@sszuzu8 Sexy? Asi si to spájaš s konkrétnou sexy osobou. Inak je niekedy iritujúci, smiešny až trápny.

brloh
29. okt 2025

odstráň z viet dĺžne čo tam v slovenčine byť nemajú a máš na 90% vyhrané