Ako dlho budeme cestovať do ZOO Nyíregyháza?
Ahojte ženy potrebujem pomoc či niekto bol v zoo v Maďarsku že koľko sa tam cestuje chceme ísť ale cez cestovku daka hovoria že sa neoplatí cestovať 5 hodín tam a 5 hodín späť ja neverím.
@petulda333 aha tá vy ste išli autom. A my chceme ísť cestovkou
@patuska00 preco? Zamna zbytocne. Ist vlakom,busom atd. A najst si tam hoci ubytovanie. My sme boli v penzione v meste a stalo nas to 55e jedna noc 4osoby
@petulda333 ideme celá rodina majú aj deti malé tak zato chceli sme ísť busom ale chcú zrušiť hovorím že kvôli cestovanie 5hodin tam aj späť 5 hodín ako mne je jedno ja deti nemám tak🤷
Maps google ukazuje,ze cesta autom zo sabinova cca 2,5h . Ak by ste mali ist 5h tam a potom naspat,tak sa neoplati
@patuska00 aj my mame deti 4 a 7r, a aj busom to nebude isto 5h. Max 3h. No sla by som radsej autom
@petulda333 viem ja som bola v Maďarsku s autom ale nie tam v zoo bola som na trhy
Treba ist autom,kupit si listky ktore su rodinne,vyjde to lacnejsie a mozte si zoo uzit kolko budete vladat a oditete ked budete chciet. Je tam fakt super,skvela restauracia. Atrakcie pre deti
@petulda333 mňa zaujíma iba len zoo a zvieratká hlavne žraloky som ešte nevidela tak😬
@petulda333 a vstupné na osobu koľko tam stojí a ceny majú ake jedla pitie...keď môžem sa opýtať
@patuska00 to si uzijes. Dospely 17e vychadza. Jedla ako u nas. Napr my sme mali kuracie na prirodno s ananasom a syrom k tomu ryza a kapustovy salat,muz mal rezen a zemiaky. Plus cola a dzus,platili sme 19e. A porcie su velkeeee
@petulda333 wau veľmi pekne.dakujem krasne
@petulda333 19€ jedna porcia či za obidve
@patuska00 za vsetko spolu
@petulda333aha super uvidíme že ako
@patuska00 uzijete si. My sme tam boli uz asi 8x
@petulda333 pre znamu...je tam nejaky vlacik? ...pre deti vraj...lebo ma 5r a v piatok idu, tak aby vladal. Tiez chce hlavne ryby.
@euka210 je tam akoby autobus,kde si kupis listok a prejde po zoo. No nemas cas si vsetko pekne pozriet. No za 1000forintov (necele 3e) si vies pozicat vozik a moze sa v nom viezt. Kupuje sa to v pokladni
Ahoj vrátili sme sa minulý týždeň...cesta tam 4hodky, (z Brezna).. prespali sme za 55€ v zoo sme potom ráno boli do 10min medzi prvými... tam sme sa pomotali vyše 6 hodín.. je to krásna zoo bolo v nej čo obdivovať.. za mňa top gorily,ľadové medvede, tulenia šou...... a naspäť nám celkom cesta zbehla od Rimavskej Soboty to už bolo na skok
V stánkoch sa dalo všade platiť kartou 🙂 my sme za 2 gyros, 3 vody a jeden džús platili 20€... za zmrzku 1,30.... ... náš mal takmer 6rokov a zvládol všetko prejsť... v aute zaspal ale na šupu :D
@ariannazara tie iste slony 😀
aj my to tam milujeme. Uz sa tesim az otvoria to ace age a to nove co este len zacinaju stavat
@petulda333 prosím dá sa tam niekde schovať aj v prípade dažďa? V sobotu hlásia aj búrky a chceme úst pozrieť. Ďakujem
@baska1 mas tam restauracie 2, v oceanariu by to slo tiez. A takisto rozne bufety a stoly pod velkymi slnecnikmi. Je tam toho dost na skrytie,aj rozne budovy kam ides dnu pozerat zvierara
@patuska00 choďte na dva dni. Jeden den Zoo druhý kúpaliská. Zoo je krásna. Ale deťom sa bude páčiť aj Zoo v KE aj v Soišskej keď len o to ide. V Nireďhaze je ale aj akvárium mensie a slon africký ten je väčší ako indický. A šokovali ma aj dve gorily. Je to úžasné vidieť naživo.
Veľmi krásne pôjdeme tiež teraz v sobotu ale cez cestovku čo sme si rezervovali a potom sme chceli stornovať ale sa platí za stornovanie by som mala ja platiť za dve osoby 60€ tak sme sa rozhodli že pôjdeme mala by som platiť ima za zbytočnosť čo tam nepôjdeme.

@patuska00 v sobotu sme boli. My sme z Michaloviec,sli sme 2h autom. Za mna super. Boli sme tam 7h a este boli miesta,kde sme ani nesli. Nevladali sme