Ako naplánovať dlhšie vianočné prázdniny pre deti?
Veľmi pekne ďakujem. Mozem riesit dalsi den navyše kde bude dcéra pocas prazdnin. 6.1. Uz teraz je to vela dni este mi pridajte :D
@anjelok super, nech si aj ucitelia poriadne oddychnu. V dnesnej dobe pracovat s detmi je ina zabava. Aj v lete by mohli byt prazdniny 3 mesiace.
@anonym_eca64d a co tak zvýšiť platy pre učiteľov, viac sa o nich starať nech maju nejaku motiváciu ist do školstva? Potom by bolo viac učiteľov, viac zamestnancov mohli by sa prestriedat pocas voľná a rodičom by to tiež poriadne uľahčilo hľadanie riešenia kde budú deti počas prázdnin? Lebo si teda neviem predstaviť ako by pracujúci clovek vykryl 3 mesiace prazdnin. Bolo by viac aj táborov a možnosti kde moze byt dieta? Leto by ma nestalo 500 eur ale 1500?
@anonym_7e3027 a to som si naivne myslela, ze taka zatrpknuta moze byt len jedna. No uz ste dve
@viestta ty si to samé, tak by som pomlčala 🙃
Normalne som si to musela dat do tabulky, co na tom smeraci trhnu, takze medzi 1.1. A 6.1.je 5 dni a vychadzalo to pre ludi vyhodne len vtedy, ked je
1.1.v stredu, 6.v pondelok,
1.1 stvrtok- 6.v utorok,
1.1 piatok 6. v stredu
zvysok.😥
1.1.sobota- 6.stvrtok
1.1.nedela- 6.piatok
1.1.pondelok - 6.sobota
1.1.utorok- nedela
cize vo zvysku su alter. len jeden z 2 sviatkov... teraz treba kuk ako vychadzaju roky 26,27,28...ci sa smerakom vobec oplatilo ludi nassrat. 💥
Ja si myslim,ze 6.1. nakoniec nechaju sviatok a budu sa robit pred ludmi peknymi,ze ako vysli v ustrety
@anonym_7e3027 tak radsej ani nemaj. 7 rocni sme v 80rokoch neboli ani my, tak od 9-10rokov mozno. tak netrep dobre?
@anonym_74be88 ty netrep;) viaceré deti tak bývali samé doma za mojich čias
@anonym_autor prázdniny by sa mali upravovať
Zatiaľ som si nevšimla že by sa ozvala konfederácia biskupov za svojich veriacich že im zrušili Vianoce. Čušia
Tak treba všetkým východniarom, východ je basta smeru, tam má Fico najviac hlasov
@viestta
@anonym_0e38c9
@anonym_74be88 ty netrep;) viaceré deti tak bývali samé doma za mojich čias
@anonym_7e3027 gratulujem. este nieco mas? ked budes mat vlastne deti, zariadit si zivot ako uznas za vhodne. dobre? lebo este ani nevies ake je to byt matkou a mudrujes tu.
@anonym_7e3027 gratulujem. este nieco mas? ked budes mat vlastne deti, zariadit si zivot ako uznas za vhodne. dobre? lebo este ani nevies ake je to byt matkou a mudrujes tu.
@anonym_74be88 mala si to rozmyslieť kým to dieťa robili ;)
Samozivitelky s malinkymi detmi mate to velmi,velmi tazke ale verte,deti rastu tak rychlo,ze za chvilu budete uz len spominat na toto.
Najlepšie je pozrieť si presný rozpis vianočných prázdnin – tu je odkaz: https://www.zones.sk/kalendar-udalosti/skolske-... a ak chceš mať prehľad aj o všetkých prázdninách počas roka, tak tu: https://www.zones.sk/kalendar-udalosti/skolske-.... My sme to doma riešili tak, že sme medzi sviatkami naplánovali výlet na chatu, aby sa deti nenudili a mali pocit, že majú naozaj dlhé prázdniny. Skús si rozdeliť tie dni na oddych, rodinný program a jeden-dva výlety, potom to vyzerá hneď dlhšie a pestrejšie.
Najlepšie je pozrieť si presný rozpis vianočných prázdnin – tu je odkaz: https://www.zones.sk/kalendar-udalosti/skolske-... a ak chceš mať prehľad aj o všetkých prázdninách počas roka, tak tu: https://www.zones.sk/kalendar-udalosti/skolske-.... My sme to doma riešili tak, že sme medzi sviatkami naplánovali výlet na chatu, aby sa deti nenudili a mali pocit, že majú naozaj dlhé prázdniny. Skús si rozdeliť tie dni na oddych, rodinný program a jeden-dva výlety, potom to vyzerá hneď dlhšie a pestrejšie.
@maros88 ono nie je problem naplánovať ich. Takze ked rátam. 8 dni dovolenky potrebujem? To by sa dalo zvládnuť.

Ináč my sme strašne biedaci my slovaci. Robíme pre Nemecku firmu a ti Nemci majú milión sviatkov. A bežne dovolenky týmto štýlom, vianočná 3 týždne, velkonocna 2 týždne. Letná 3 týždne. . A ešte som sa dopočula, že oni Nemci keď sa blížia k dôchodkovému veku, skracuje sa im pracovná doba v hodinách za týždeň s počtom rokov ku dôchodku za prosím pekne Rovnaký plat.. len my slovaci drieme ja somári pre väčšinu eu aby sa zapadne národy mali lepsie
@slavomira236 príde ti to normálne taká uzkostlivost?
@katulienkax no vidíš a tiež pre nich robíš😂tak sa sťažujete vedeniu