Aký máte plán na víkend?
@moonlight1210 😂😂😂😂
Osláviť 10-te narodeniny môjho syna! 🥳
Rodinná večera v luxusnej reštike, spoločenská hra a filmy a komédia.
Ideme prvy krat na kolotoce so synom... velmi sa tesim.
@h2 Vsetko najlepsie k narodeninam.🎂
@nikolka1986 a co konkrétne je na jej správe trápne?
Spat,vstat,prebalit,kojit,prechadzka,...a toto dookola este zopar vikendov
Konecne ideme na Slovensko, vnucika predstavit 🥰
Spat aspon 6 hod 😂😂😂 myslim za cely vikend, nie naraz.
More, plaz, vecera s hlucnou rodinou, kde 15 ludi hovori naraz bez pauzy...toto mam uz 5 vikendov, cakaju ma este 3 a potom navrat do reality ✈🌧
@andreatytler Ďakujem veľmi pekne, užite si kolotoče, syn bude určite nadšený.
Starší syn 7 ročný Miško ide s ocinom na prvú túru do VT na Zbojnícku chatu, kde prespia do nedele 🙂 Dostal to ako darček k 7 narodeninám a neskutočne sa tešil🙂 Ja s mladším 4 ročným pohoda doma + máme rodinnú oslavu narodenín v lese pri guláši, takže dnes nevaríííím 🙂
@nikolka1986 v luxusnej 😁
Oslava mojich narodenim - mensia grilovacka na zahrade
@amelie2017 smutná a zároveň vtipná realita 😀 mam to rovnako
Vonku,upratovat,oddychovat,kostol,varit,navsteva pride.. asi tak nejak.
@nikolka1986 a čo? Čo je trápne? Závidiš lebo ty si nemôžeš užiť čas strávený s rodinou?
@nikolka1986 bože sak tam ide o to že strávim čas s blízkymi. A nabuduce si nechaj svoj vzácny názor pre seba než sa strápniš ty. Luxus je to že si môžem dovoliť čas s rodinou v reštaurácii, a ty asi nie tak sa ti to zdá trápne. Ja som dávno nevidela niekoho kto sa pozastaví nad jedným hlúpym slovom. Či jak by si to napísala ty pani múdra ha?

Ozrat sa ako doga (checked), zasmiat sa s kamosmi ako blazon (checked), tancovat na stole (not checked) a ist spat tak, ze lahnem a desat cm nad vankusom uz spim (will be checked).
😁